Jsi moc hodná, Evi, ale já jsem z té registrace byla v tu chvíli tak vydivočená, že jsem si ani nevšimla, že tam něco takového je. Nebýt mého muže, tak jsem snad ani nezvládla vložit fotku, jak jsem se bála, že to udělám špatně a Vy všichni uvidíte, jak jsem nemožná

Ne, teď vážně, moc si vážím vašich postřehů a je mi jasný, že všechno se získá až zkušenostmi, který teprve začínám sbírat, a že je potřeba si možnosti lokality vyzkoušet - je mi úplně jasný, jak jsi to myslela a vůbec jsem to nechtěla zlehčovat, jestli to tak vypadalo... Už jsem měla pár rostlin, které jsem v minulosti tvrdošíjně přemlouvala, že já je tady chci, tak tu prostě budou růst a ony si stejně prosadily svou... Koncepci už jsem dávno vzdala, ale mám pocit, že když se cokoli dělá s láskou, tak to musí vždycky dopadnout dobře, i když to není primárně koncepční a architektonicky čisté, čehož jste koneckonců Vy všichni důkazem. Bydlíme na šumpersku - ale po cestě na Olomouc, tedy - není to to pravé podhůří Jeseníků, ale taky to není jižní Morava - svah je jižní něco málo pod 300 m.n.m, spousta sluníčka, spíš budu mít problém to všechno uzalívat. Ale já se pustím do všeho a loni jsem rozdávala první nadůrodu meruněk a broskví, což taky nikdo nepředpokládal, že to tady tak krásně půjde. Jsou sice trochu později než u šéfa v Olomouci, ale pochutnává si na mých v práci ostošest. No tak doufám, že i růžičky tady půjdou, budu se snažit vybírat zodpovědně