Ahojky Dreslo, poprosím tě i ostatní, pokud by jste poznaly, co je tohle za růžičky, budu vám mooooc věčná.
Jsou to pořád chcípáčci, po tom mým úletu ve skleníku ale snad se dají poznat. Zkoušela jsem se jich dohledat ale opravdu je poznat nedokážu:(
Ta první je stále malinkatá ale konečně loni zabrala, tak snad se už letos rozjede.Moc na nemoci netrpí, jen loni chytla ke konci od Super star?? padlí. Květ ani moc nevoní...
Pak bude červená, to je stromková, moje láska, je ve skutečnosti víc červená, taková sametová a nádherně voní....
A pak dám Super star, nebo spíš potřebuji poradit, zda to super star je...Mám ještě oooobr vysokou bílou, má květy hruba jak ta červená a nevoní taky moc, pak ještě taková světle pomerančová, typla bych, že to bude ta Whisky. Bohužel mi přijde, že pán tenkrát poslal spíš to, co se mu hodilo, hlavně teda podle cedulek názvy neodpovídaly, protože např ta bílá by byla podle cedulky Barcarola, což je blbost. Napíšu aspoň růže, co jsem měla na seznamu. Barcarola, Lancoma, France Libre, Message, Super star, Flamingo, Landora, Whisky, Lancia
Předem moc děkuji za pomoc, Petra