Květa napsal:
Honzo - na podzim jdu tuti do Winčestrovky, každý ji tu chválí, mám ji nakoukanou ( kvetoucí + obalenou poupaty ) u Evy. Pořád toužím po krásné bílé růži, nevidím důvod, proč zkoušet neprověřené, když zde se nabízí nádherná kvalita.
Z novinek jsem trochu rozpačitá z Claire Austin - moc se mi nelíbí květ ani barva ......
Tož ho mám brát jako shrnutí tvých ostinek + zamyšlení se nad jádrem?
Claire Austin - viděl jsem ji naživo 2x (Všeruby a Baumax), nekoupil bych si ji (bez nějakého speciálního důvodu).
Moje (kupovaná na podzim, bez nakoukání) má dvě vybarvená poupata, tak uvidíme...
Winchester Cathedral - do té určitě jdi. Nemá podle mě žádnou chybu. Ani chybičku. Dobře zimuje a je raná a krásná.
Snad jen by květy mohly vydržet trochu déle, ale to vynahradí jejich množství a kontinuální tvorba + nakvétání.
Dresla mi na poli říkala, že jí přijde, že WC roste z trojice (WC, Redouté, Mary Rose) nejhůře - překvapení, nedokážu potvrdit/posoudit.
Protože Redouté i Mary Rose mám podzimní, WC má tedy roční náskok, navíc ji nelikvidují ani zvonky, ani narcisy jako ty dvě další.
Honzo, shrnutí - neúplné. Vynechala jsem ty, kt. ( momentálně ) zahrnuji do průměru. Austinek ( teď ) mám 18 soret, většinou mláďata, je těžké dělat nějaké soudy.
K W.Cathedral a C.Austin. Na podzim jsem chtěla růži do trojky k G.Hermione a G.Hamilltonovi. Váhala jsem právě mezi zmíněnými dvěma, vzala C.Austin. Byla to chyba.
Eva má WC + Mary Rose, u Redouté si nejsem jistá. Schválně, jak se vyjádří ona.