To bude asi tím horkem...
Kájo, to já.
Když chceš odstranit fotku, co někam nepatří, odstraň kliknutím při Editování tu fajfčičku (zakliknutí) u Vložit.
Tj. ta nesprávná fotka nebude mít zakliknuté Vložit a smaže seti.
Ty mě kontroluješ (i) na HMF? A safraporte...
Mišpule, zdravím - mimochodem - super přezdívka. A že ty nakupuješ v Plzni a že vím kde? Jsem detektifson.

Kája to dobře napsala - šípek, co vyčuhuje z kontejneru zahrabej několik cm pod zem, ušlechtilé větvičky ve spodní části odlisti
a zahrabej je na několik cm též. Ale už to máš určo zasazené i bez nás a určo dobře, poněvadž jinak by ti The Pilgrim takhle
náramně nenarostla. Uleželý kompůstek ti v dobrém závidím. Ách.
Kupoval jsem The Pilgrim v Arbolesu někdy v červnu, dal jsem ho k babi, doma mám dva. No tedy, co ta růže předvedla - dejme
tomu za měsíc, dva - co je v lepší zemi... Neskutečné. Opodál jsem vysadill Crown Princess Margareta ze stejného zdroje a ta stojí,
neobrůstá. Tvá The Pilgrim je k uslintání, až se k ní budeš stěhovat, neopomeň nás informovat, nejlépe fotograficky.

Jak hosty moc nepreferuji, tak tvoje kombinace nemá chybičku... Slint.
Já teď bydlím u The Generous Gardener, je to jedna z těch růží, co (lehounce, nádherně, sladce a romanticky) voní do dálky.
Mám tam lehátko a ráno jsem si tam dal v chládku dvacet. Teď se snažím v bezedné skříni vyhrabat houpací síť. Ách.
Jo aha, ona mě neunese.