1.Top ruze 2012
Rose du Roi, krasne staveny ker, vonavy, barevne mne lahodi, dlouho kvete, semtam opakuje, na podzim pekne zloutne a zvolna opadava,
zdravy
tady v poupatech, koncem kvetna
.2.Top nakup, prvorocky
Burgundy Iceberg, jednoznacne, tvar a barva kvetu!!Behem sezony sice vetsina listu opadala (CS), ale ani tak me laska neopustila
Skylark a The Herbalist, obe austinky, poloplne kvety, sveze voni, kvetou prubezne, ale jeste jsou takovy slabounky ve vetvickach.
Tady Skylark s Heavenly Pink
Pak tu mam slavne "rybarovky" Minervu a Sweet Blondie.Minerva me prekvapila vzrustem(1.20 asi), Sweet B.splnila ocekavani, dobre opakovala, v poupatech je do zluto-kremova, hned vedle je Baronin zum Guttenberg, ta je v poupatech ruzovejsi, ruzicka jaksepatri, kulila jsem ocka nad
bohatosti kveteni, zadna jina u me letos tolik nekvetla
Dale pak volaji po zverejneni Escapade
a Ave Maria, ta je jeste dnes komplet zdrave olistena, na dlouhem vyhonu pomalu vadnouci soukveti
3.novacci, kteri...
Asi Coniston, slaboucka, jeden kvitek
4.zklamani roku
Golden Celebration, malo kvetla, nejak slabnou holky(mam dve), nekde jsem cetla, ze potrebuje hodne vody a hnojeni, na hnojeni letos moc nedoslo, jen hrstka cvrcku zjara
Leander, to samy jako GC
5. neurazi...
Leonardo da Vinci
Ashram (plastovka)
6. kandidati na vyhazov...
jedine snad Jose Carreras, presazeny 1x, moc se nepredvedl, taky nejak plastovy
7. top vune
Catherine Guillot, tezka a silna vune
Jude the Obscure, svezi,uzasna, vsak vite
prekvapila me, ted nevim, Helena?, ze ma vonaveho Cardinala Richel., mne nevoni temer vubec
Evelyn, svezi, lehka a soucasne silna vune
Emillien Guillot, citrusy
Martine Guillot, zvlastni, jemna vune, trochu fialkova, pise se nekde o gardenii, nevim, zavru oci a jsem v raji
Roseraie de l´Hay
8.smradoch
tak tu nemam a snad se ji vyhnu, i kdyz Boscobel a The lark Ascending se mi libi moc, ale ta myrha v popisu:blink:
9. ktere si nejvice vazim...
spis kterou prechovavam, aniz bych z ni "byla na vetvi", SuperStar, kdysi darek od tatinka, zarivka, tezko se mi kombinuje, ale k Lady E.Ham. docela jde a svetle fial. floxy pobliz
10. top ocekavani
nove zasazene Mme de Stael, Reine Sammut, Dr Massad, Rubis d´Enco a dalsi, ktere jeste neprisly:angry:
11.dlouhodobe TOP
R.alba incarnata,3.rokem, zacina mohutnet, je jedna z prvnich kvetoucich, neznoucka (tedy brzy nastoupi CS, ale to neva)
Trier
Pretty Sunrise, rychle opakuje, silny kompaktni ker
[attachment:12]12.6.2012 028.jpg[/attachment]
Jacqueline du Pre
12. je skvela, ale...
Alfred Colomb, velky kvet, silna vune, ale na slunci (polednim) se pali
[attachment:10]23.6.2012 005.jpg[/attachment]
[attachment:11]29.6.2012 014.jpg[/attachment]
dtto Souv. de William Wood
13. top sipky
Flamentanz, oranzovy, podlouhly, ale tvrdy, nejedly
Lavender Cover, droboucky, v shlucich, zatim zeleny a uz tak zustanou, slunce k nim nedosahne
14. top zdravi...
Evelyn
Friedrich Chrysander
Vierge Folle
Nemuzu dal pokracovat, spadla mi mys a je to desna prace, sipka poskakuje, jak chce, vsak je to taky asi na mem elaboratu videt, tak priste
]