Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Cibuloviny II

Re: Cibuloviny II 12. lis 2011 20:34 #272307

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
jj taky se mi ta kombinace líbí,.. přistihla sem si že takhle mám i růže,... mám minimálně oranžových, žlutých,..jedu v růžové,..:)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka

Re: Cibuloviny II 13. lis 2011 14:02 #272329

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak jsem z Hornbachu dovezla nějaké tulipány - Angeliku , plný červený Uncle Tom a černý polopapoušek - obal jsem prozřetelně vyhodila - tak nevím jméno. byly za polovinu . Měli tam i růži Irene of Denemark - teď mně štve , že jsem ji nevzala. asi bych to vlakem neunesla. :S j o zvonek už asi báječně nepokvete - jsem tam dolovala starou pahýlatou růži - tak ho kus ubylo- nevím jestli přežije. ;)
Poslední úprava: 13. lis 2011 14:20 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Re: Cibuloviny II 13. lis 2011 15:41 #272333

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
mišpule napsal:
Jednoho rána(bývá to tak v únoru) vylezu z vrátek,nassaju vzduch-ha,voní úplně jinak!!!Kosáci jedou ranní zpěvy-už se to blíží!!!A to pak,při příchodu z práce nejdu předním vchodem,ale do dvora,bacím s taškou na schody a dělám kolečko po zahradě.Tahám očima krokusy,sněženky a modřence.No a od toho dne to tak dělám každý den až do zámrazu.Od pondělka už zase budu chodit předním vchodem... :(

Teda Mišpule, mám to úplně stejně - denně kontrola zahrady, co se změnilo, povyrostlo a tak. Až si říkám, že jestli mě ze sousedů někdo pozoruje, tak musí přesně vědět, co dělám po příchodu z práce a musí si myslet, že jsem blázen!! Tahle "činnost" mi pak celou zimu děsivě chybí.

Romano, máš to krásné a úchvatné!

Cibuloviny doplňuju postupně, ještě jich moc nemám a letos na podzim se mi nepodařilo koupit ani cibuličku :(

Lenko, tulipány parádní!!!
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: lenpel, ROMANA, mišpule

Re: Cibuloviny II 13. lis 2011 17:05 #272336

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
jo,přes zimu taky dělám kolečka po zahradě-sbírám psí dárečky,ale to se teda fakt neženu tak nedočkavě jako za kytkama :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva.Trifon

Re: Cibuloviny II 14. lis 2011 12:21 #272374

• Viola
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 232
Výhony tulipánů se nešmikají.:down květy jsou ještě schované v zemi, jarní kvetení nebude ohrožené, ale budou vyrůstat nepěkné ušmiknuté listy.
Poslední úprava: 14. lis 2011 12:22 od Viola.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lísteček

Re: Cibuloviny II 14. lis 2011 12:46 #272375

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
P4170131.JPG
Poslední úprava: 14. lis 2011 14:28 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Re: Cibuloviny II 18. lis 2011 17:07 #272618

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Děvčata a chlapci,smskovala mi taková ne moc známá pracující v Hornbachu Olomouc, ale ne v zahradě, že je další sleva cibulovin, a velká, to, co stálo 60 stojí 15,- apod. Tak kdo můžete, vemte nohy na ramena a ještě to tam prohlídněte. Pak mi na otázku odpověděla, že tulipány, co stály po 50-ti procentní slevě kolem stovky, stojí tak nějak 50. Víc si nezapamatovala.
Téma bylo zamčeno.

Re: Cibuloviny II 18. lis 2011 17:18 #272620

• mišpule
  • Platinum Boarder
Dany,já tam byla,za 350 v Horn.a 135 v Baumaxu plná velká kabela a to jsem ještě kupovala 2,5 kg hnojivo na růže a žluté lepky na molice.Jo,jo,neměl polevit v ostražitosti a pouštět mě do takových kšeftů samotnou :woohoo:
Téma bylo zamčeno.

Re: Cibuloviny II 18. lis 2011 17:38 #272621

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Mišpulko, v Bau v Ol. jsem byla asi před 10 dny, ale nic moc výběr. V Čechách to máte zásobenější, i podle růží to vím. Bau byl letos totálně nepoužitelný.
Téma bylo zamčeno.

Re: Cibuloviny II 18. lis 2011 17:48 #272622

• mišpule
  • Platinum Boarder
Taky jsem tam koupila jen zelenokvěté tulip.mix,tm.fuchsiové,bílé s fuchs.lemem do kombinace a lepky na molice.Vše ostat.v Hornbachu.Foto jsem šoupla do "nákupů".Snad budu mít kliku a nezačne mrznout,mám víkend pracovní do večera,ale v pondělí volno,tak je zahrabu.
Když jsem sázela minuločtvrteční nákup,narazila jsem na tulipoše,sázené týden předtím a úplně jsem se vyjevila,jaké měly kořeny :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa