vladka, kacirek mam od zaciatku (bude treti rok). ja som spokojna velmi - v zime to nie je blato, ale hlavne- ta burina! mam momentalne jeden novy zahon, kde tie kamienky este nie su, tam mozem pliet kazdy den, v kamienkoch sa uchyti toho podstatne menej (raz za cas cestou okolo nieco vysklbnem, ale ziadne pravidelne odburinovanie). jedine pupava je nanic, lebo ta zakoreni aj cez textilku a potom sa to zle vytrhava.
ja mam pomerne tazku podu, pod foliou je to vacsinou stale trochu vlhke. ale beznym trvalkam a krikom to pravdepodobne nevadi, vsetko sa pekne rozrasta. jedine, co je menej prakticke, je sadenie cibulovin. a samozrejme, trochu ma to brzdi bezhlavo presadzat, lebo vzdy musim urobit novu dieru do textilky. ale uz som si celkom zvykla, uz mi to moc nevadi

a este jednu nevyhodu si uvedomujem - napr biele/svetle jarne kvietky tam moc nevyniknu.
kveta - ta justa - tu u nas v zahradnictve ju maju uz dlho, nik ju nekupuje. ja som po nej pokukavala a nejak som nevidela rozdiel s arabellou (podla obrazku). tiez sa mi arabella tak paci, ze som rozmyslala prikupit a zasadit este niekam inam. mozno by som mohla tu justu. maju rovnaku farbu? mne sa na arabelle paci, ze ma viacfarebne kvety (novsie tmave, casom blednu) aj u justy je to tak?