Ahoj, jen jsem Vás chtěla upozornit na možného prodejce anglických růží v Polsku - specializují se na ně - loňský rok jsem tam byla 2x a postupně vykoupila prakticky celý sortiment angličanek,které se mi líbily - bohužel o stránky se moc nestarají, mají na nich sortiment za r. 2014, ale mají i novější druhy - toto je sortiment, o který si psala na jaře 2015 kamarádka:
Young Lycidas, B. Britten,Gertruda Jekyll, Princess Anne, Strawberry Hill, Wildeve, Queen of Sweden, Grace,Abraham DArby,Crown Princess Margareta, Crocus Rose,Claire Austin, Wisley 2008,A Shropshire Lad, The Generous Gardener, Wollerton Old Hall, James Galway, Snow Goose, Malvern Hills, Ghislaine De Feligonde, Super Elfin, Creme de la Creme, Lady of Shalott,Princess Alexandra of Kent,Darcey Bussell, Winchester Cathedral, Boscobel, The Lady Gardener, The Albrighton Rambler,Thomas a Becket, Carolyn Knight, Falstaf, Olivia Rose Austin, The Poets Wife, The Lady of The Lake, Royal Jubilee,
Heatclif. Je to před Wroclaví - Bielany Wroclavskie - kdo byste to měl v nějakém rozumném dojezdu nebo jste to spojili s výletem autem do Wroclavi - loni prodávali za jednotnou cenu 45 zlotých - při kurzu 6,6 to vycházelo 297 kč za kus v originálním větším zeleném kontejneru od Austina - Vy asi budete vědět, kolik má litrů - což mi přišlo při cenách, jaké jste uváděli u kontejnerovaných Vy, fantastické. Sazenice velké, zdravé, krásně hned kvetly. Zásilkovou službu nemají. Mají i jiné růže, na jaře mi unikla např. Larissa, tehdy jsem ještě skoro nic neznala, začala jsem po ní toužit, ale už ji pak neměli. My to máme asi 150 km, pro nás to bylo sjízdné / když jsem nasadila ty správné ženské zbraně na manžela

/. Třeba se Vám to bude hodit. Ahoj