Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 05. lis 2012 17:45 #285059

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Dnes přišly růže od Dresly :) Krásně bohaté.Měla jsem nějaké pobíhání,takže jsem se domů vrátila za tmy.Mám je v kyblíku a ještě v bílém pytli,sázet budu až zítra.Děr mám mnoho,tak to nebude trvat dlouho ;) Jen je všechno rozbahněné,přes den nacmrndalo 13mm.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: jana H, Evka

Re: Dělání, dělání II. 06. lis 2012 17:40 #285091

• mišpule
  • Platinum Boarder
Růže jsou v zemi,zazpívala jsem jim o zimním spánku a jarním shledání.Tím u mně skončila sezóna,na rozloučenou jsem si udělala kytičku z posledních květů.Pastella,minikordeska,nn chtyzantéma a proso prut. Warrior.
005_2012-11-06.JPG
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Vlaďka, Aglaé, helena, vydrik, jana H, Evka

Re: Dělání, dělání II. 07. lis 2012 10:43 #285106

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Tak dorazily Sipovic ruze (opet vsechny), ale venku je totalni bahnak a furt leje. Kdyz zapichnu ryc do zeme, tak si behem 2h lehne. Jak mam do tohodle sazet?
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. lis 2012 14:51 #285108

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Mě přišly růže od Dresly tak jsem se pustila do sázení.Sice v pondělí lilo,včera byly přeháňky,ale sázet se i přesto překvapivě dalo,i když je mokro.Při poslední růži začalo pršet tak angrešt,borůvku,rododendron a švestku musím nechat na zítřek pokud nebude lít.
No a ještě by snad už příští týden měly přijít růže od Pelcových,trochu jsem to s těmi růžemi přehnala.:huh:
Poslední úprava: 07. lis 2012 14:52 od Evka.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. lis 2012 18:31 #285109

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Taky mi už dorazily růžičky od Dresly. Mám neskutečnou radost. Myslela jsem, že budu o víkendu sázet jak divá a zatím to vypadá bledě. Sedá na mě potvora chřipajzna. Do práce musím, takže to do konce týdne nějak odploužím a o víkendu to spíš vypadá na kurýrování, abych mohla příští týden aspoň nějak existovat. Ach jo, mám vzteka. :evil:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. lis 2012 07:28 #285130

• zdenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Včera jsem zasadila růže od Dresly, odpoledne vykouklo i sluníčko, takže práce byla dost příjemná.
Doplňovala jsem řadu historických růží k plotu a druhou na oddělení bílé zahrady. Tentokrát jsem šáhla po remontantkách, po xx letech na mě dokonce zbyla Mme Hardy. Doufám, že ty to růže přeživší minulou zimu, přežijí i tu letošní ... začínám se těšit na příští sezonu.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. lis 2012 16:18 #285136

• hespa1
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 176
Dnes jsemse pustila do toho záhonu, hotová je zatím 1/3. Práce je to blbá, ale těší mne to. Ležel ladem alespoň 4 roky, v něm napíchaný rostliny, ještě v květináčích z mých množárenských pokusů, vyhýbám se rostlinám, o které bych nechtěla přijít, plevelu zatím 2 kolečka. Mám ve čtvrtek s Dreslou sraz, budou 3 růžičky, tak aby měli připravené bydleníčko.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. lis 2012 19:42 #285138

• mišpule
  • Platinum Boarder
Iu nás se trochu řádilo.Druhá várka lupení je rozsekaná na kompostu.Do týdne to snad už opadá všechno a pak už uložíme techniku na zimu.Povedlo se mi ukořistit kontejner na bioodpad,tak jsem vytrhala durmany a afrikány před domem i u máti.Pak přišel "zlatý hřeb" dne-úklid sklepa.No,veteše nashromážděno dosti-několik pytlů bordelu v popelnici,na místo uložené jiřiny a mečíky.Hrnula jsem to před sebou jak buldozer,vyházela spoustu zavařovaček a krámů,co se schovávají,protože by se někdy mohly na něco hodit(tak 5-8let se nehodily vůbec k ničemu).Mám z toho príma pocit :evil: .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Alena, Evka

Re: Dělání, dělání II. 11. lis 2012 06:32 #285142

• Alena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 236
Mišpulko, to je inspirace, taky bych potřebovala vyházet ty krámy, které se schovávají, co kdyby se to někdy hodilo. A nejhorší na tom je, že zapomenem, že ten dotyčný krám máme schovaný a když je potřeba stejně nevíme ,že jsme ho schovali. Takže jsem přítelem těchto gererálních úklidů.:up
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. lis 2012 06:43 #285144

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
hespa1 napsal:
Ležel ladem alespoň 4 roky

Bojim,bojim, že můj připravovaný bílý záhon bude taky na čtyřletku, zatím je ve fázi tlení. Na jaře ho chci zrýt, zakrýt černou textilkou a v létě osadit. Ale teď je to ve fázi: chci. ;) .Tak pak se pochlub, jak se Ti vyvedl.

Mišpule, my jsme debordelizaci stodoly a stáje prováděli systematicky snad 5 let po rekonstrukci a to hned 2x ročně, co jezdí svoz velkoobjem.odpadu a stále je co vyhazovat. I nějaká ta věcička ve stylu "jednousetobudehodit" se stále najde.
P.S. Zavařovačky jsem teď potřebovala, nějak mi ubyly a já zrovna zavařovala jak divá.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa