Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 17. lis 2012 11:46 #285265

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
Marto,
máš krásnou zahradu. Obdivuju Tvoje hortenzie. Kvetou Ti každoročně i po téhle zimě?
A prosím Tebe, co to je za druh kanadské borůvky na fotce č.82? To sis vypěstovala sama na kmínku, nebo jsi ji koupila naroubovanou? A že Ti ptáci úrodu neozobají jako mně. Já sotva ochutnám.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 17. lis 2012 14:40 #285266

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Jé Marto a na obrázku 105-6 máš na stole v květináčku tulbaghii?
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 17. lis 2012 20:47 #285267

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
Hortenzie mi kvetou víceméně každý rok, mám vedle sebe matku s dcerou ( dcera je ze řízku) je zajímavé, že matka kvete mnohem víc, i když mají stejné podmínky.
To na stole jsem koupila jako česnekovou trávu, že je to tulbaghie, jsem zjistila až dnes :) , ale už ji stejně nemám.

Kanadské borůvky mi kosáci ozobávali, a když jsem přes ně přehodila síť, tak se z toho stávala aréna kočha x kosáci.
Ale v květináči se zase musí hodně hnojit, a nevím jak mi dlouho vydrží, asi ten stromek vrazím zase do země, jen se ta korunka dá líp zasíťovat.
Zasadila jsem k nim ještě kanadské brusinky, sklidila jsem asi 1/4 litru velkých červených plodů, ale není to k jídlu. Jako podrost budou dobré rozrůstají se fest.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Miška

Re: Dělání, dělání II. 17. lis 2012 23:09 #285268

• mišpule
  • Platinum Boarder
Tulbaghii jsem na zimu sklidila domů a neprozřetelně dala na okénko na wc :unsure: Pak jsem několik dnů stříkala wc pičifuky a očuchávala odpad ve sprcháči a u umyvadla,kdeže se nám dělá plíseň nebo něco prasklo,než jsem zjistila,že to v tom malém prostoru dělá rozkvetlá tulbaghie.Teď je v neobývaném podkrovním pokojíku a tam ať si páchne jak chce :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 20. lis 2012 16:20 #285312

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Na to dnešní sázení jsem měla teplé a slunečné počasí jako bych si ho objednala,škoda jen,že růže přišly až kolem poledne a všechny jsem nestihla vysadit.Neměla jsem totiž vykopané díry,takže mi to s mým pomalým tempem trvalo.S Young Lycidas mám nějakou smůlu,loni jsem měla objednané dva kusy-přišel jeden.Letos jsem si pro jistotu objednala tři a zase přišel jenom jeden.Mám volnou Darcey Bussel,ale ta je určitě odlišná jak barvou,tak i výškou a šířkou.Lycidas jsem potřebovala mezi Harlow Carr a A. Titchmarsh,rok se mi na Lycidas nechce čekat a prázdné místo tam také nechci nechat,tak nevím jak to vyřešit.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 20. lis 2012 16:34 #285314

• jana H
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 426
Evo,a Heathcliff tě neláká ? :P
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 20. lis 2012 21:16 #285327

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
od vedle - hele, jsem se rozhodla, že letos ty své, po letošní zimě nejvíc omrzlé, růže na-kop-čím :woohoo: :woohoo: .

Takže, nebojte, dle ZZ bude mírná zima !
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: jana H

Re: Dělání, dělání II. 20. lis 2012 22:19 #285331

• mišpule
  • Platinum Boarder
Zima snad,ale co předjaří???!!!Aby to nebyla v únoru zase divočina :blink: Já to vezmu zodpovědně.Sichr je sichr :S
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 22. lis 2012 17:32 #285368

• mišpule
  • Platinum Boarder
Všechny růže mám v zemi,jela jsem jak ďas.Souv.de la Malm.je na přídi "Ma petite France",o terásku níže sazena Yolande d´A.,Alberich přesunut do anglicko-německého záhonu.Za měsíc udělal parádní bakuli bílých kořínků.
Na dlužichy dojde o víkendu,protože už byla tma jak v ranci.Zalézajíc domů,jsem si připadala jak v předjarní večer-bylo mi teplo a kosáci vřískali jak o námluvách.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Vlaďka, helena, jana H

Re: Dělání, dělání II. 22. lis 2012 21:47 #285370

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
máš krásný názvy záhonků.

docela závidím, nemám sázet co ( sakra ). :S

mně si vždycky ráno vyprávějí nejnovější drby na parapetu sýkorky. Kurňa, jsou skoro tak uvřískané jako vrabčáci, budí.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: mišpule
Moderátoři: Eva L., Květa