Já taky ještě nepeču, ale plánuju to na příští víkend. Klasicky vanillkové rohlíčky, těch dělám z více dávek. Mám na ně nějaký recept ze staré kuchařky, kde se dává část tuku a část sádla. Jsou nádherně křehoučké a pro mě prostě ty nejlepší. A pak záleží, co budou chtít upéct ostatní členové rodiny. Moc toho nepeču. Co se nesní do vánoc, pak už nikdo nechce, takže ani neschovávám.

Výzdobu jsem zmákla za pomoci mladší dcery o víkendu. Měli jsme už připravené chvojí v garáži, takže to šlo rychle. Pár truhlíků za okna, něco před dveře, advetní věnec a 3 svícny na hrob. Dokonce jsem si tentokrát jeden svícen udělala i do práce.
Já mám vždycky obavy, co budu přes tu dlouhou zimu doma dělat a zatím to vypadá, že mi ta zima bude snad i krátká

Po dlouhé době jsem se dala do pletení. Chci si umotat vestu, holčina by chtěla nějaký svetřík, čtu knížky, mám v plánu udělat si pořádek v receptech, které mám napsané různě po papírech, musíme probrat narvané skříně, a nad to plánujeme stavbu zimní zahrady, na což se tedy strašně těším.