Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 14. bře 2016 16:29 #304336

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
My sme včera presťahovali skleník, resp. zať presťahoval. Moja maličkosť bola len ako poradný a kontrolný orgán...Večer sa chystám namočiť ruže, čo mi dnes prišli z Poľska a zajtra budem sadiť. Nerobí sa dobre, už tri dni fúka silný severák, obdivujem zaťa, že to včera dokončil.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš

Dělání, dělání II. 14. bře 2016 17:34 #304340

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Vy jste tak čiperní,já se pořád nějak nemůžu dostat do správných otáček,mívám zatím jen takové záchvěvy a absťáčky.Pak vylezu ven,zaleze mi za nehty a fičím domů.Chtělo by to zase pár jarních dní.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 14. bře 2016 20:37 #304350

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
101_0123.jpg

tak já mám zahradu hotovou , už bych potřeboval aby přišly ty nové růže
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, sany, Evka, Jikra, Ajka, alenak, Smuma

Dělání, dělání II. 14. bře 2016 21:43 #304356

• mišpule
  • Platinum Boarder
Luky dobrý!A Punťa ti to kontroluje? :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš

Dělání, dělání II. 15. bře 2016 06:40 #304363

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
101_0130.jpg

Mišpul .to je pravda , ono to vždycky obhlíží :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, mišpule, Jikra, Ajka

Dělání, dělání II. 17. bře 2016 19:10 #304470

• mišpule
  • Platinum Boarder
Dnes jsem od ranního kuropění povlávala zahradou.Mám konečně vše ostřihané-včetně levandulí,některé jsou docela mizerné,nacpaný biokontejner.V sobotu bude další etapa(dle počasí)-vše okutat a vyplít.Plevele a trávy hafo.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 17. bře 2016 19:37 #304474

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jsi dobrá - já byla dopoledne po obchodech a venku bylo mlhavo a ještě chladno . odpoledne jsem stříhala jabloń - teda co jsem dosáhla dlouhýma nůžkama a zkusila jsem vylézt pár příčlů na žebřík . ale asi nebudu riskovat- mohla bych zaplachtit . :whistle: zítra uvidím - asi střihnu nějaké růže, aby to ubývalo .
taky jsem konečně sehnala semínka ostrožky trvalky . tak jsem je nasela a ještě hledík .
Poslední úprava: 17. bře 2016 21:28 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 17. bře 2016 20:26 #304480

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Já jsem dnes zasadila 9 růží. Bohužel mi trochu přischly ty mlaďounké výhonky - pytel na kořenech byl málo utažený. Máchala jsem kořeny skoro celý den ve vodě, navíc růže stejně střinu k zemi. Tak snad to všechny dají, moc se na ně těším.
Zasadila jsem dva řádky česneku, chystám se na petržel, mrkev a ještě řádek česneku. Měla bych přepikýrovat rajčata, už vzcházejí.
Zítra musím vzít broskve Syllitem.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 18. bře 2016 08:31 #304500

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Chjo, bude to znit blbe, ale mam ted vic casu na zahradu a nemam co delat. :( Konecne jsme vyresili bydleni, zustavame kde jsme, ale zahradu mam prazdnou a celou rozbitou. Predzahradku uz jsem upravila, nechala jsem tam tech par kvetin co jsme tam meli, cekam na ruze, ale i tak je jeste dost prazdna. A zbytek zahrady je prazdny, nemam tam skoro nic (krome stare tresne, tulipanu a ladonek, co ted budou kvest), ale potrebovalo by to udelat uplne novy plan zahrady, cele srovnat se zemi, rozbite chodnicky vytrhat, udelat nove, nakoupit nove rostliny, no a na nic z toho nejsou finance. :( Je to tak bezutesne. Tak rada bych neco delala a nevim co. Asi si budu muset letos udelat alespon par zahonku na zeleninu, abych mela co delat, nez nasetrime a budeme to moci cele zacit predelavat. Chtela bych krasnou zahradu, a vim, ze budu muset jeste par let pockat, nez na ni dojde.
No nic, padl na me splin, ale pujdu ho rozpustit na slunicko.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 18. bře 2016 08:40 #304502

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Kiko jak já ti rozumím! Dům jsme stavěli léta svépomocí, docela jsem se nabrečela, že se ještě zas nebudem stěhovat. Zahrada je můj kůň, ale i po nastěhování bylo hodně věcí třeba na domě a nešlo moc nakupovat, všechno pidi rostlinky za pár korun a po částech. Pak člověk několik let čeká, než to vůbec bude vidět. Ale uteklo to, zahradu začínají lidi obdivovat. Dokonce mi tu jedna paní věnovala vozík vzrostlých rostlin při rekonstrukci zahrady. Protože prý věděla, že se tu budou mít dobře.
Ono to půjde, hlavně, že jste zdraví, máte střechu nad hlavou a co jíst, zahrada se nějak utřepe!
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kika
Moderátoři: Eva L., Květa