Kiko,taky si přisadím

Začínali jsme po stavbě,leckde udusané zbytky písku,cihlové drti a zbořeniště po dřevěné stavbě-dříve maštal se seníkem,pak užíváno jako kůlna.Na půlce zahrady slepice.Kolaudovali jsme r. 1991,se zahradou jsme začali následující rok.Dodnes vykopáváme zbytky cihlových chodníčků,30cm pod povrchem je vrstva zvětralé škváry a popela-prarodiče mívali uhlířství a povoznictví.Začala jsem s úzkými záhonky podél plotů,nenápadným přirýváním jsem dosáhla v jednom místě šířky 3m

začínala jsem letničkama,jiřinama ze semínek a tím,co mi kdo ukopl.Kdybys jela kolem Plzně,nakopala bych ti taky

Za stromy buď ráda,protože v těch nynějších tropech,je naše zahrada bez stromů rozpálená placka a strašně "závidím" Vlaďce,že má vzrostlé stromy na zahradě.Ale už to taky vylepšujem.Muchovník už má pěknou korunu,na podzim sazená,už vzrostlá,okrasná jabloň,snad taky obrazí a do zahrady jsme teď dali 2 meruňky a jabloň Rubinolu-vysokokmen,jako budoucí náhradu staré třešně.Snad se mi podaří zdolat nové sousedy,aby v místech,kde máti měla velkou borovici,vysadili strom,který by opět dělal bloudivý stín mým růžím.
Je to věčný boj,za tu dobu jsem vše několikrát přeorala,popřesazovala,ale zatím mě to stále baví