Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 09. dub 2016 22:16 #305292

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Tak to jsi mě pobavila. Zrovna letos muž zas odrýval metry trávníku, protože se to nasazeně "nějak víc" rozrostlo. Jak se to mohlo stát? :ohmy: :laugh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: sany, mišpule

Dělání, dělání II. 15. dub 2016 16:30 #305605

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak jsem sotva dolezla domů . dala jsem se mimo jiné do sečení dalšího dílu trávníku . nějak jsem nedomyslela , že je mokro . tak to byla dřina . každou chvíli zastavit a vysypat nalepenou trávu . no ten kousek je hotov . pospíchala jsem s tím - má zase pršet.-to mimo jiné je rozhoz štěpky do půlkruhového záhonu . mám necelou půlku . dva pytle dovezl jeden zeťák a jeden pytel druhý - ovšem jsou jiné barvy . tak jsem na mrtvici . ale ono to časem zhnědne všechno .jsou řvavé obě do oranžova :P ;)

DSCN6883_2016-04-18.jpg

tak ještě obrýt záhony a pak jen sem tam co bude třeba ještě zastřihnout , vyplet atd - bez konce :whistle:
a taky se kochat :kiss:
Poslední úprava: 19. dub 2016 06:50 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., zeuwicka, sany, Láďa, Jikra, Ajka, alenak, JUDY

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 06:43 #305763

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Teda Kájo, moc pěkné! :) U nás jsou a byly teploty jak u vás a sekání trávy bude až teď v týdnu poprvé.

Jinak včera jsem uryla kus na zeleninu, záhon začíná být malý.. Mělo by se pokračovat v kopání na pergolu ale nějak na to není chuť..Materiál nakoupený od ledna, leží u známého v dílně, ten už remcá, tak budeme muset zabrat, ať se začne co nejdřív stavět..
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Ajka

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 13:34 #305773

• Kaja
  • Platinum Boarder
správně :) :) :) - ničemu se nepoddávej a užívej si každou hodinu tohoto krásného jara :kiss: . kdoví co a kdy bude .
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 14:02 #305776

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Bože, Kaja, keď to vidím, normálne sa až hanbím! Keď porovnám tvoju záhradku s mojimi chabými pokusmi je to ako keby som porovnávala Leonardove diela s dielami žiakov prvej triedy základnej umeleckej školy. Ešte dobre, že neviem fotiť!!!
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 15:04 #305779

• Kaja
  • Platinum Boarder
ale , ale . není to tak horké . to je jen část, co jsem loni na podzim měla jakž takž . ale musím obrýt do rovna . dnes jsem sekala ten náš děsný břeh .já na něj nasadila denivky . ted´ musím strunovkou obsíkat - a to opatrně, abych si je nezničila . takže jsem dnes tak akorát a jdu si lehnout s knížkou .
DSCN6897.jpg

tohle je děs , ale ono to zhnědne - štěpku mi dovezli zeťáci .no mají vkus - ne ? a ty pahýly jsou letos důsledně ofikané růže . sice pučí , ale kvést budou nevím kdy.
DSCN6905.jpg

dvacet denivek
DSCN6909.jpg

a to jsem si tam ještě na podzim po stříkání Rondupem nasela černuchu dalmatskou . tak ted´ je tam nahusto a mezi tím mladé hortenzie . takže jsem si dneska kolem poledne mákla . ale je fajn - není horko ani zima .
Poslední úprava: 19. dub 2016 15:08 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: sany, Láďa, Kamcule1, Jikra, alenak, JUDY

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 16:18 #305783

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Keď sa ti tie hemerocalisy rozrastú budeš mať vystarané. V mojich starých trsoch nemá burina šancu. A černušku plejem okolo novej pivonky, tiež mám z nej koberec.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 19:49 #305801

• Láďa
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 597
Kajo, nemůžu jinak, než napsat, že Tě obdivuju. Tolik elánu, krásně udržovaná zahrada, množství růží, i sadových a pnoucích, které dají o mnoho více práce, další výsadba denivek na svahu, která bude sice nádherně kvést, ale pro Tebe bude daleko pracnější svah udržovat. Před časem výsadba hortenzií na svahu, který není ani Tvým pozemkem, k tomu domácnost .... A to bereš warfarin - vím, co tento lék znamená. Bere ho manželka i švagrová. Takže přeji hodně zdraví a ať Ti to vydrží.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: alenak, Smuma

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 19:55 #305802

• Kaja
  • Platinum Boarder
Láďo , děkuji za milá slova . :kiss:
ten břeh je ale bohužel náš , tak ho sekat musím výsadba je tam z nedostatku místa . no kdoví jak dlouho ještě budu mít sílu na zahradu .
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 19. dub 2016 20:04 #305804

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3944
Také si Káji moc vážím a obdivuji její vitalitu. Ráda čtu Kájiny příspěvky a její ochota podělit se s námi o cenné zkušenosti je příkladná. Naprosto ve všem s Láďou souhlasím a Kájo, moc díky, díky. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, alenak
Moderátoři: Eva L., Květa