To mají, oboje. Leták jsem našla na netu, ale je to jenom orientačně. Na prodejně teda rozhodně solidní výběr, když člověk netrvá na novinkách. Ovšem měla jsem jenom velice málo času, nemohla jsem to dobře poprohlížet. Pytel 2 kg cibulí narcisů za 179, měli Tete a Tete, Dutch Master, mix plnokvětých (mám z dřívějška, v dešti těžknou, ale zatím mi to s deštěm vyšlo), ještě nějaké žluté s menšími květy. Tulipány jednoodrůdově 2 kg za 199 aspoň tři barvy (rozhodně si pamatuju čistě žluté, čistě červené a pak další). 12 tulipánu za 40 korun, jednoodrůdově nebo třeba mix třepenitých, pivoňkovité. Sasanky mix, hyacinty modré, modřence 40 za 40, vysoké česneky 6 za 40, česneky menší květenství víc kusů. Irisy nízké, krokusy jednoodrůdově, narcisy jednoodrůdově. Zajímavé tulipány a narcisy měnící barvy v několika typech. A moc hezké, takové sladké, kombinace tulipánů, třeba oranžová Balerina s fialovou 4+4, bílé s oranžovou, růžové s fialovou... no vybrala bych si ještě dalších několik pytlů, ale neměla jsem čas, drapla jsem co jsem opravdu potřebovala a pryč. Doufám, že mi to tento týden ještě vyjde a že tam něco ještě bude.