Amazonko, dík za odkaz, nejlepší je ta ruská, píšou, že
vydrží velikou radiaci, člověk nikdy neví, co se může hodit

, jen si představte, že by byla velká radiace, nechci přímo psát že by padla atomovka, a my bysme stejně pořád chodily-i s rýčkem a rýpaly a řízkovaly, protože jsme blázni. Krásní.
No právě si taky myslím, že zas budu mít řízkovací sezónu, já jich měla vloni přes sto

, už mám Alchymisty.Teď ráno jsem tři hodiny ryla a připravovala nové místo pro vloni zakořeněné jehličnany a listnáče a všelijaké jarní kytičky, co jsem dostala a už nikam nevlezly, všechno v kontejnerkách, pořádek musí být.
Romano, já myslela, žes ten řízek odebrala letos, tak to jo, když už Ti kvete, je fajn, když má růže nějakou jakoukoli svoji historii, i třeba jak psala myslím včera Dresla. Ale pro mě nejlepší jsou ty příběhy osobní. V červených se nevyznám, mám jen tu Sympathii, jsem spíše na bílé a pak škálu růžových. Mám jednu otřesně oranžovo-červenou růži ještě po mamince manžela, už vloni jsem ji chtěla vykopat, no ale omladila jsem ji, přesadila do červeno-žluté sekce a teď chodím a odvracím zrak, brrr, až z toho bolí oči. Nechcete ji někdo