Evko, není zač, rádo se stalo. Tož asi nezbývá, než Wisley vyzkoušet, posoudit ne-odolnost na vlastním dvorečku.
Sytost středu květů - může být dáno lomem světla při focení, zejména za slunných dnů.
Nevím, které fotky mám konkrétně na mysli, ale jen mě to tak napadlo, neb dnes ráno jsem v zahradě fotil
a právě Wisley 2008 mi ve středu vychází sytější a až do oranžova, což v reálu nejní.
Heleno, Cariad mám teprve tři týdny, The Lady´s Blush podzimní, nyní v druhém květu (trošku tedy již nakoukáno).
T.L.B. je zatím takový prcíček, jak asi vidno z fotky.
Skleníková (?) Cariad je obřík. Každá by se asi hodila na jiné místo, k jinému doprovodu. Tak je vezmi obě

.
Já spíš malililinko tíhnu k The Lady´s Blush.
Už dlouho sem chci dát Nielsovu fotku zahradního zákoutí. Je na ní Scepter d´Isle (světlounká), Othello (nízká uprostřed)
a pár načuhujících kvítků z pravého dolního rohu - to je Louise Odier.
a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/...686_1393110782_n.jpg
Nielsova ´Abraham Darby´ včetně kompozice nemá jedinou chybičku a je mimořádně slintací:
a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/...145_1677869702_n.jpg
Niels pak k této fotce dodává:
...the taller clear pink shrub rose to the back of the border - is the bourbon rose Louise Odier.
... Achilea Ptarmica -'Boule de Neige - Snowball'. I planned this border - to see how all the good abricot roses could fit into a mixed border with - with a cooler color palette.
Když tak sleduji svou Lichfield Angel, jak se pomalu a neochotně odhodlává k obrůstání pro druhý flor, tak si říkám,
jak dlouho budu ještě muset čekat (a jestlipa se taky někdy dočkám) na takovouto bujnou krásu:
a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/...291_1147496752_n.jpg