Skalničko, děkuji velice. Jsi milá. Tak taky foť(te), ať máme nastřádáno na zimu. Brrr.
Oluschko, nemáš zač. Håkan Gidestrand z Fcb skupiny David Austin Roses Lovers píše, že The Wedgwood Rose
před deštěm chodí zakrývat. Tak možná nemusíš házet flintu do žita a stačil by nějaký lehký přenosný stan bez podlážky ap.

Francine Austin je ze Skaličan, asi jsi to přehlédla.
Ke katalogu - Austin se (asi) zbláznil a včera mi přišly (zahradní) katalogy dva.
Jenže... jeden mám už asi měsíc doma. O ten jsem si napsal a přišel do týdne od objednávky.
Pak jsem si napsal o katalog Home & Garden (nerůžový), ten nepřišel. Měsíc nepřišlo nic a včera dva zahradní.
No, tak jeden budu mít v autě, druhý na vécé a třetí v posteli. A je to.
Letos se rozněžňuji nad ´Noble Anthony´. Je vážně skvělá, maličká, kompaktní, se silnou vůní starých růží (do dálky).
Kupoval jsem ji loni v Baumaxu, takový ten závoz velkých kulatých kontejnerů z nějaké německé školky.
Někdo jste se tu před časem ptal, co to je za růži na str. 33 (snad se nepletu) starého DA katalogu.
Myslím, že je to právě Noblesní Toníček. Světleji růžová kráska vzadu je ´Mme Boll´ (Comte de Chambord?).