Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 26. dub 2011 11:22 #251086

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
u nás máme naštěstí hned před námi na křižovatce tříděný odpad - tři kontejnery a dva na binec ze zahrad. ty tu ale dali dost pozdě - to už lidi spálili nebo dovezli do lesa . já mám venku krb , a když bylo tak dlouho sucho , tak trní z růží jsem cpala do krbu a pak jsme na tom grilovali kuře. vůbec se nezakouřilo - bylo to dokonale suché. ostatní dáváme všechno do kont. sousedé se to naučili , nechtějí si zanášet komín. A TAKY VÍ, ŽE BY TA BABA Z KŘIŽOVATKY ŘVALA JAK TUR...:whistle:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Emilka

Re: Dělání, dělání II. 26. dub 2011 13:49 #251102

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Když už jsem začala číst, tak jsem to dočetla, ale radši bych tu pohodu tady nekazila těmito problémy.

To všechno není o Pražácích a Nepražácích, ale o lidech. Když jsou slušní tak se domluví, jinak bohužel houby vyřešíte.

Soused v Praze před 4 roky zvýšil střechu na přízemní dílně na hranici pozemků asi o půl metru, protože to měl shnilé, bez povolení. Protože je to blízko našemu domu a oknům, obrátila jsem se na stavební úřad, ten černou stavbu zastavil, soused to dodělal a od té doby to není vyřízené. Už jsem se 3x odvolala k magistrátu, vždycky mi dali za pravdu a stavební úřad mu to 2x dodatečně povolil a 2x uložil odstranit/zbourat. Co budou dělat teď, nevím. Doma mám desky 10 cm na výšku korespondence k tomu. Manžel byl svého času na prášky, teď se o tom nesmím ani zmínit. Sousedka mi na ulici sprostě nadávala a vyhrožovala, že "mi dá před držku" atd. Napsala jsem o tom záznam na obec a aspoň v tomto ohledu je zatím od té doby klid.
Je to jinak taková echt upřímná katolická rodina, samý kostel.

O paličích, kteří zadýmují slunečný krásný voňavý den nějakým svinstvem bych mohla napsat dizertační práci.

Chápu vás všechny, ale prosila bych snad zavést vlákno "bídáci sousedé" a já ho pak nebudu číst.

Zdravím všechny a přeji moudré sousedy.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 26. dub 2011 14:30 #251103

• Gabreta
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 448
Koukám, že sousedé jsou věčné téma. Tak se taky přidám se svou troškou do mlýna. U plotu naší pidizahrádky jsem měla vysazené borůvky a ostružiny. Jen mi při trhání bylo divné, že tam všude cítím moč, ale hodně silně... Až jednou v podvečer při věšení prádla jsem uviděla souseda, jak mi na ně bezostyšně močí... A vůbec mu nebylo žinantní, že jsem sotva 4m od něj. Má papíry na hlavu, tak co nadělám. Borůvky jsem dala jinam. Na zahradě se už dva roky neukázal, tak byl zatím pokoj. Ale představovala jsem si, že by se tam mohl natáhnout elektrický drát, a když by na něj spustil, tak by se to hezky propojilo a :woohoo:
Na bývalé zahradě doma zase soused těsně u plotu, kde jsem taky měla ostružiny, jostu a růže, rozdělal obrovský oheň a všechno mi popálil. Vzhledem k tomu, že se o něm šuškalo, že sprovodil ze světa svou ženu a o totéž se pokusil s dcerou, bála jsem se pitnout...
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 26. dub 2011 14:32 #251104

• Kaja
  • Platinum Boarder
styd20se2051_2011-04-26.gif

no dej pokoj - tak to bych zažít nechtěla.....:S
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 26. dub 2011 20:44 #251155

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Se sousedy dejte pokoj :angry: někdy je to zlý sen, :angry: ,ale ty si prostě nevybíráme a žít s nimi musíme...

Probíraly se tu nádrže na vodu.
Spojili jsme příjemné s užitečným a pořídili si káď na koupání i zalévání. Když je vedro vodu stíhám vyzalívat tak, aby se nekazila a zároveň aby se stačila ohřát na příjemnou osvěžující teplotu. Plníme jí ze studny a už třetí rok se snažím přesvědčit známého klempíře, že ke žlabu je to jen kousek :huh: , ale protože je to známý a žádná velká zakázka, je to stále jen ve fázi příslibu... Naštěstí máme tu studnu..., ale dšťovka je dešťovka...
Káď dělali nějací bednáři z Brna a i s dopravou PPL to nebylo nedostupné.
kad.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: danah, Emilka, HonzaPM, amazonka01, JitkaU2, jaja99, Kaja, Dany, lenpel, JaninkaH a tento uživatel má 2 dalších poděkování

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 07:19 #251167

• Kachnishte
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 621
Proboha, nemluvte mi o sousedech!!!!!!!!!!!!!!!!!! K dalším narozeninám už mám přislíbený plot - pořádný bytelný vysoký dřevěný neprůhledný a dědkovzdorný. Naproti nám bydlí kasanova se 3 zubama, velkým společenským zájmem o cokoli a 3. stádiem alkoholismu. K plotu jsem vysázela rugozy, protože nic trnitějšího už nebylo, ale ještě to asi proložim bolševníkama :evil: grrrrrrrrr, grrrrrrrrr, grrrrrRRRR!!!!!! Jako chtějí dělat tepelné hodnocení domu, tak by tam při koupi domu měla být ještě kolonka "sousedi". To by hýbalo s cenou nemovitostí :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 07:45 #251172

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
to teda máš pravdu kachniště naše by bylo neprodejné,.....:S
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 16:43 #251214

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Vlaďko, to je nádhera. Já to říkám pořád - dáváš málo fotek, jo jo jo. :lol: :up :up
O víkendu mě napadlo plno nápadů, mj. to, že ty naše modré sudy vyměním za zelené.
Takové ty obří, co prodávají v marketech. tak ty semi tam přesně budou líbit a hodit a vejít.
Tak ještě teď je koupit, zaplatit a narvat do auta. :P
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 16:50 #251215

• Kaja
  • Platinum Boarder
ahoj Honzo - jaké - nemáš obrázek . ty moje přísliby mlčí...:silly:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 16:50 #251216

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
:lol: :lol: , naši sousedi před no už je to 3 rok zlikvidovali psí víno na plotě a najednou zjistili že nemají soukromí a hle už pleskli na plot rohož....já si říkám, proč se roštilovat, však na to příjdou sami.
DSCF3898.jpg
Poslední úprava: 27. dub 2011 16:51 od Eva.Trifon.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa