Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:03 #251220

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Trifonku, to je Abu Hassan, že? Nádhera nádhernáá.

Kájo, něco na tenhle způsob (mladí si do toho rohu vynutili sušák na prádlo, takže slevuji z estetického pojetí kouta):
cpshop.webshops.cz/nadrz-na-vodu-otevren...v7f9leohq4iolgi8tp22

A vůbec, proč nevyrábí někdo někde nějaký normální, přírodně vypadající, sušák na prádlo?
Ty hliníkové hrůzy mě sajou kref! Asi přehodnotím situaci a začnu být "kutil". :laugh:
Poslední úprava: 27. dub 2011 17:04 od HonzaPM.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:05 #251222

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Honzo (a Květo), myslels tyto zelené ?
www.srovnanicen.cz/q/sud%20na%20vodu/
www.tref.cz/products.php?catid=1 (to jsou cenové pecky)
Mají i ty "moje" klasické, co do toho dávajó hanáce švestky v zelené barvě, to jsem netušila, mám jenom modré, ale zas - byly zadarmo.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:07 #251223

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jo Honzi diky-- nejpozději do roka mi plechové sudy potečou . budu to muset řešit.:S
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:12 #251225

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
HonzaPM napsal:
Trifonku, to je Abu Hassan, že? Nádhera nádhernáá.

Kájo, něco na tenhle způsob (mladí si do toho rohu vynutili sušák na prádlo, takže slevuji z estetického pojetí kouta):
cpshop.webshops.cz/nadrz-na-vodu-otevren...v7f9leohq4iolgi8tp22

A vůbec, proč nevyrábí někdo někde nějaký normální, přírodně vypadající, sušák na prádlo?
Ty hliníkové hrůzy mě sajou kref! Asi přehodnotím situaci a začnu být "kutil". :laugh:
Asi je to Abu Hasan, víš jak ty jsi dával fotku na Livu, tož já si to psala a pak objednávala, nelituji.

Ty sudy byly Kájo před 2 roky ve Frenštátě v Moragru( směr nádraží), byly ve slevě, možná tam budou zase.
Poslední úprava: 27. dub 2011 17:13 od Eva.Trifon.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:14 #251226

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Dany, to je pěkný. Vlaďka má tedy hezčí (asi i levnější, co Vlaďko?), ale i tak je dobře,
že už se objevujou různé alternativy než modrý nebo kovový sud.

Já měl ty modré sudy taky zadarmiko, mám jich asi šest, v garáži, na kůru, na rašelinu, na kompost, na plast. květináče,
na truhlíky, aspoň po mě není zase tak moc bordel, zanořim se přes břuch do sudu a hrabu a hrabu, dokud něco
nevyhrabu. Cháá. A dají se (když seto unese) nandat na sebe, tak moc nepřekážejí.
Mám je z nedaleké výrobny Mattoni, přišly z Itálie a byly v nich příchutě do minerálek, citronová a pomerančová,
vyplachoval jsem je x-krát, předtím už byly vypláchnuté a stejně - tam, kde jsem to vypláchnuté zředěné nalil,
tak tam tři roky nerostla tráva. Tož kde je Mattoni, tam je život. :laugh: :woohoo: :up

Hele, tohle je dobrý, né? A zadarmo.
cpshop.webshops.cz/nadrz-na-vodu-studna-450-l-pi-3071.html
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:24 #251229

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
--- no to je prča --- Mattoni je fakt život. už ty hnojky nepiju - koupili jsme soda stream- výroba sody a fajn. dám si sirup a udělám litřík sodovky z vodovodu během vteřiny . jsme s tím velmi spokojeni. bomba vydrží velmi dlouho.nemusíme tahat flaše a není plast. odpad.navíc si udělám sytost bublinek podle chuti.
Rondupem stříkám chodník už několik let - je to dotyková látka , je jasné , že nesmí foukat aby se to nedostalo kam nemá.:sick: --- jinak studna dobrá :up a sud ze dřeva taky :up
Poslední úprava: 27. dub 2011 17:26 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:26 #251230

• Dany
  • Platinum Boarder
Evo i ostatní, co udělá psí víno na obyčejném drátěném a ještě ke všemu chatrném plotě? Mám chuť zasadit je, aby nás odstínily od kravína :) , ale bojim bojim, že to plot nevydrží. Sousedi ho nějak stříhali - udržovali ve stavu, aby tě to neobtěžovalo, aby nebyl moc těžký?
Mám jenom dva napěstované, dala bych je jenom na kousky, jinak jsou tam už clematisy a růže a všecko možné. kdyby se mi to nelíbilo,jdou snadno zlikvidovat? Pamatuju myslím na maggi, že to nebylo jen tak. Ten plot je ještě delší a výhled nic moc, no uznejte (na smrádek jsme si už zvykli, ale na mouchy nee :) .
Už 3 týdny sháním přísavník troj, není k mání, asi vymrzly nejen v Polsku. Ale ty by přišly jinam.

kravn1.jpg
Poslední úprava: 27. dub 2011 19:00 od HonzaPM.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:26 #251231

• Dany
  • Platinum Boarder
Honzo pls smaž ten jeden kravín, tady je bouřka, že by to blbo tím?
Břuch do sudu :)
Já je mám z koželužny, taky v tom asi byly super sajrajty.
ahá - už se smazal
Poslední úprava: 27. dub 2011 17:33 od Dany.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 17:44 #251234

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Dany napsal:
Evo i ostatní, co udělá psí víno na obyčejném drátěném a ještě ke všemu chatrném plotě? Mám chuť zasadit je, aby nás odstínily od kravína :) , ale bojim bojim, že to plot nevydrží. Sousedi ho nějak stříhali - udržovali ve stavu, aby tě to neobtěžovalo, aby nebyl moc těžký?
Mám jenom dva napěstované, dala bych je jenom na kousky, jinak jsou tam už clematisy a růže a všecko možné. kdyby se mi to nelíbilo,jdou snadno zlikvidovat? Pamatuju myslím na maggi, že to nebylo jen tak. Ten plot je ještě delší a výhled nic moc, no uznejte (na smrádek jsme si už zvykli, ale na mouchy nee :) .
Už 3 týdny sháním přísavník troj, není k mání, asi vymrzly nejen v Polsku. Ale ty by přišly jinam.
Až se rozrostou stříhat a stříhat, pokud udělá hrubou větev, tak ta zaroste do plotu a nejde sní nic pak dělat / likvidovala jsem spíše plot než tu větev/. U sloupku by plot měl by být pevnější, já ho stříhám na jaře a pak i během léta. A než ti zaroste ten plot bude to chvilku trvat, a pak už budeš jen usměrňovat.
My nemáme plot lepší, ale spousta sousedů tyhle staré ploty zlikvidovala a ty nové jim už začínají se rozpadat taky.
Poslední úprava: 27. dub 2011 17:45 od Eva.Trifon.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Dany

Re: Dělání, dělání II. 27. dub 2011 19:23 #251250

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Dany, pokud by nebyl problém navařit nahoru mezi sloupky nějakou železnou tyč, zapěstovala bych na kmínek při sloupku a táhla ho po vrchu plotu do stran jako hlavní kostru a zbytek udržovat častým stříháním. Zlikvidovat se dá pak dobře, měla jsem ho na baráku společně s břečťanem, když už byl břečtan rozrostlý, uťala jsem psí víno u země (asi osmileté) mělo snahu párkrát obrazit, tak jsem 3x Roundapovala a už není.

Já dnes likvidovala břečťan, který jsem před asi 7 lety sadila do vykotlaného pařezu po ořechu, tfujtajxl, to vám byla dřina...toho mýho jsem využít nemohla, páč je tuhle sasanka, tady hortenzka a bacha! tam nešlapej, tam je ještě neobražený miscanthus....no, ještě mi kousek zbyl na zítřek....ale parez zmizel dokonale. Myslíte, že do té rozložené, na pohled krásné humusové zeminy můžu sázet? Už tam vidím tu novou hortenzii Vanille Fraise, co je zatím 20cm malý proutek :silly: :silly: Nevadí, že je to po ořechu?
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa