Všem děkuju za nápady a návody k přemýšlení.
Danah, tvůj nápad je krásný a líbí se mi, ale u nás, zdá se, by to bylo nepoužitelné. jednak čék neví, kolik bude mít ještě sil, pak - asi bych to neuměla, ale největší proti je podle mě to, že jsme obyč. vesnice a bylo by to jako pěst na oko. Ale je možné, že změním názor, však to všichni znáte. Stín není na celé ploše, nejvíc u zdi, slunko doleze k cypřiškům před 16. odpo. Růže jsou všude jinde (ale tři už tam jsou

- bílé), tenhle kousek pozemku jsem chtěla pojmout jako kontrast k ostatnímu. Je to jakoby ještě jeden menší stavební pozemek k tomu našemu. Nikdo tam nechodí, byl to prales nerodících slivoní a nedobrých jabloní, které ještě ke všemu nebyly ani hezké.
Honzo, zdi vyfoť, ať jsem klidnější. terapeut se neptal, ale nápad, že mě kousla myš, byl dobrý.
Jitko, tvůj nápad se mi jeví nejlepší, máš jedničku, brala bych to hned, kdyby tam nebyl tak dlouho stín a kdyby mi někdo přivezl náklaďákem aspoň způli tak krásnou a velikou, jako je ta na fotce, i s balem. To je opravdu nádhera.
Lanling a všichni, komu se zeď přece jen líbí, máte asi pravdu. Zřejmě to dopadne tak, jak píšete, časem nashromáždím nějaké vyšší keře a stromky, nasadím je do vlnovek.
Jednu vrbu taky zapěstovávám na kmínku, už má tak dva metry, trochu neuměle jsem ji zaplétala, ale je to ta úúúúplněě obyčejná.
Vláďo, pracuju na Irfamu, ale hlásí to chybu, nedaří se, napíšu pak SZ