Genoveso, myslím, že je brzy na to být zklamaná z výběru růží. Ještě ani nedostaly šanci předvést u tebe, co umí

.
Jestli budou příští 1-2 zimy jako ta letošní a loňská, máš víc než slušnou šanci, ať bydlíš kdekoliv ( si bohužel nepamatuju, z které oblasti jsi). V nejhorším případě ho přeci vždycky můžeš na zimu balit, jako to dělá Kája

. Já jsem byla s G.T. moc spokojená a určitě mám v plánu si ho jednou zase pořídit ( jestli se najde místečko).
Ale ať to dopadne jakkoliv, když nic jiného, budeš bohatší o zkušenosti z vlastní zahrady. Každý z nás tu už o nějakou kytku přišel, někdy vlivem vnějších sil, někdy chybou vlastní ( jako já G.T.). Na zahradu prostě neexistuje jeden absolutně zaručený návod, vždycky je tu riziko, že to nevyjde. Je to proces sbírání informací ( pravda, někdy i protichůdných) a zkušeností a pozitivní je, že čím déle se tomu člověk věnuje, tím méně je těch nezdarů.
Ale příroda si to nakonec stejně udělá po svém. A i to je třeba brát pozitivně. Po zimě 2011-12 tu řada z nás přišla o pěkné růže a po prvních dnech a měsících zklamání nastala fáze hlědání nových (lepších) růží, které nám už v zahradách dělají radost a které bychom si třeba jinak vůbec nepořídili

.