Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 27. bře 2015 21:22 #295196

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
co napsat ......návštěva u zubaře už dvakrát za posledních 14 dní, dopuju se prášky od bolesti, příští týden snad naposledy,... od minulého týdne léčím pravačku a záda na rehabilitacích, do toho muž začal se stěhováním voliérky a kotce.....přesazuji růže, přesazuji levandule a pleju bršlici. Dnes jsem ráda, že celý den prší. Miluji jaro. Hanka
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Marijka

Dělání, dělání II. 27. bře 2015 22:28 #295199

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
mišpule napsal:
Odloženo na podzim,natírat budu já,z důvodu minimalizace škod-pětačtyřicítky v záhonech a když se natírá,tak se natírá a nekouká se kam se šlape :sick:
:laugh:

Já to nejdřív pochopila jako pětačtyřicátnice v záhonu. Tak jsem vyvalila oči, cože se tam u vás děje? B)

Hanko, bude líp. Neboj. Koukni na Káju, jaká je čipera.

Já jsem včera měla jakýsi splín, tak jsem ho šla rozehnat sázením růží, co právě dorazily (díky Honzo). Dneska na to koukám a přemýšlím, co jsem tím vlastně chtěla říct? Jediný co mě napadlo, že asi nic a lepší tohle než třeba to naprat se 150ti lidmi do skal jako ten pilot airbusu v Alpách. :blink:
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 27. bře 2015 22:43 #295200

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Jo zuby,to je běs.To je člověk úplně paralyzovanej... :unsure:
Miško,jako že by si našel mladší jo? :woohoo: A na práci jo? :laugh:
Dnes jsem jen dostřihla,co se mi ještě znelíbilo na růžích a byla zalezlá,dost hnusně fičelo.
Vykartáčovala jsem drahého na ples jejich ústavu,smutně jsem koukla na botičky,co jsem si kvůli tomu koupila(krásný,12cm podpatek,mohli jsme si koukat z očí do očí a byla bych prudce elegantní :P ),jako útěchu si nalila Fitou Réservé 2012 a projíždím starší diskuse.Ples jsem neriskla,protože na školu chodí spostu dětí zaměstnanců špitálu a kdyby mě někdo viděl se sádrou...
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 27. bře 2015 22:57 #295202

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7637
Miško na splín,
Nejsem já žádný mistr hlíny,
jenom tak zapuzuji svoje splíny,
ztratím se v čase bez času,
kdy myslím jenom na krásu,
nemusí se Vám líbit zrovna,
protože tohle jen mě rovná.
To se mě líbilo, chytrá slovíčka :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Kamcule1

Dělání, dělání II. 29. bře 2015 11:50 #295252

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak jsem dětem před asi pěti lety v lese vyrýpla a do našeho břehu nasadila asi šest sazenic lesních jahod
děs a hrůza co to od té doby udělalo . břeh byl porostlý jahodím asi šest metrů a nejhorší, že to pod plotem lezlo do záhonů růží.. na tom břehu jsem to na podzim stříkla Rondupem , ale mezi růžema to dnes pleju .ne že by to šlo špatně trhat , ale nemůžu být v předklonu , bolí mě záda . takže jsem z toho zničená . ještě je tam pár , ale to už vytrhám z té strany břehu .na tu holinu asi vyseju černuchu . to byl teda nápad s jahodama. navíc všechno sežrali ptáci . ;)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka, alenak

Dělání, dělání II. 29. bře 2015 22:56 #295294

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Kájo, já si koupila v Boskovicích v arboretu sazeničku před 8 lety. Teď už jich mám i přes neustálé rozdávání asi 3m2, ale jsou to u nás nejoblíbenější jahůdky, na kosáky nezbývá ( navíc jsou blízko baráku, kde se kosáci moc neproducírujou, jsou tam moc na očích koček).
Navíc jsou u cesty a krásně voní, když jde člověk okolo. Je pravda, že občas mi zdrhnou mezi kytky, ale zatím to není takový problém. Jak píšeš, jdou celkem dobře vyplejt. Jen z trsu denivek to šlo hůř :huh: .
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 30. bře 2015 21:22 #295375

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Já vím, že oproti Káje jsem mladice. Ty rehabilitace jsou na povzbuzení páteře a bolavé ruky, s tím si až tak hlavu nelámu. Spíš mě dopalují ty zuby. Šla jsem jen na běžnou kontrolu, vůbec žádné bolesti nebo jiný problém a ejhle, je z toho už třetí návštěva. A po takové návštěvě jsem jako přejetá vlakem. To mě štve. Doufám, že příští kontrola za půl roku bude NORMÁLNÍ. Hanka
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 01. dub 2015 21:41 #295509

• Marijka
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 222
Dneska jsem tedy dostala dáreček... doléčuji zápal plic s ATB a najednou přijede manžel kamarádky a bez předchozího avíza vysype vykopanou megarostlinu - ona to 2,5m vysoká popínavka Alchymyst, teda její výhony až 4cm tlusté s několika rašícími tenčími. Vysypal, ujel... doma do noci nikdo, takže s teplotou kopat jámu (taky honem vymyslet kamsevejde), vzhledem k nicotnosti zanechaných kořenů pákovkama zkrátit na ježka a zasadit.
Co myslíte, má šanci se takhle opižlaná růže chytit, když už jsem se s tím v té chumelenici mořila? Kořenů zbylo jen pár 20cm pahýlů a minimum vlásečnicových :(
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 01. dub 2015 22:29 #295511

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Danajský to dar.Bych se na to vyprdla a nechala to na zítra.No,šanci dostala,je to na ní.Ony růže dovedou ledaco.Když jsem přesazovala veterána Pilgrima(ale na podzim),dopadl podobně a jaké je to křoví.Letos teda ne,dostal zástřih.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 02. dub 2015 01:18 #295514

• jana H
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 426
Marijko,Alchymista to zvládne určitě,je to velmi životná a odhodlaná růže.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa