Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 08. dub 2015 20:27 #295771

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Tak já jsem se dneska dopoledne na zahradě vyřádila. Sadila jsem vytrvalý mák, lilie, nevěstin závoj, přesazovala zákulu. Užila jsem si to kráááásně, ani mi nevadilo, že mrholí. Starší dítě ve školce a mladší spalo pod dozorem manžela. Takovou svobodu už jsem dlouho nezažila. Nádhera!
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Dělání, dělání II. 08. dub 2015 21:18 #295782

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Neudělala jsem dnes vůbec nic užitečnýho :P .Nechávám si to,až bude ruka plně funkční.V pátek mi konečně sundají z ruky ten hnusný monolit :)
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 25. kvě 2015 09:24 #296899

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
- ten ptačinec - žabinec je asi z jiné planety nebo z horroru .. je taky možné , že mi ho tady někdo seje . :silly: z jednoho malého záhonku plný kbelík .. . navíc mokro a lepí se to.ovšem až vykvete a vysemení , tak už to bude tupl hrůza .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: alenak

Dělání, dělání II. 25. kvě 2015 12:22 #296909

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Kájo, byla jsem kdysi na brigádě se školou zavádět chmel. V podstatě šlo o to, najít plazivku v obrtrsech ptačince, ptačinec vyplít, chmel navést na drátek. Začínalo se ráno v 8, kdy byl ptačinec ještě celý mokrý od rosy. Do 5 minut jsme měli rukavice celý mokrý a to až do dvou, kdy nás propustili :dry: . Od tý doby ho nesnáším a trhám, jakmile vidím sebemenší kousek. Ale furt to byo lepší než škola ;)
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 12. čen 2015 08:53 #297624

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
Včera som tri hodiny polievala záhradu vodou z vodovodu. Ak to takto bude pokračovať celé leto, nedoplatím sa. Ale čo by človek neurobil pre kvetinky, že.
Anka
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka, J.A.P.N, Ajka, alenak, Luša

Dělání, dělání II. 15. čen 2015 20:32 #297855

• mišpule
  • Platinum Boarder
Vyštípala a vyvázala jsem rajčata,domyla zbytek truhlíků a květináčů.Fyzicky se mi nechce dělat nic,tak jsem se rozhodla uspořádat fotky.No,to byl blbej nápad!Od klikání namožené zápěstí a to jsem teprve v půlce května :blink: Jak jsem po zimě natěšená na kousek barvy nebo zeleně,fotím jak zběsilá a teď tu bádám,co jsem to fotila tak zajímavýho,když tam nic zajímavýho není a mažu a mažu...
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Marijka

Dělání, dělání II. 15. čen 2015 20:43 #297859

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Já dnes plela jak divá, 3 kolečka do kompostu :huh: . Šlo to krásně a plevel už začal být po těch deštích dost rozbujelý :angry: .
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 15. čen 2015 21:24 #297866

• mišpule
  • Platinum Boarder
Ty divoško!Já se motám,hlava se mi točí,asi bych padla po hubě do porostů.Tlak 90/60,po frťanu se to malinko spravilo,ale jsem fakt nějaká nanicovatá.Ty teplotní šoky mi nedělají dobře.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 16. čen 2015 07:04 #297872

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Mišpul, já to měla taky, asi až do čtyř hodin. Pak vylezlo sluníčko, šla jsem se pokochat na zahradu a neudržela jsem se :P , plevel byl po deštích už opravdu velikánský ( jakoby vyrostl přes noc :evil: ).
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 21. čen 2015 18:23 #298163

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
neviem čo je horšie, či plieť tú burinu čo vyhúkne po daždi, alebo okopávať v suchej záhrade ako ja (raz okopať ako dva razy poliať), ani tá burina nerastie v našom suchopáre. :S
Okrem toho som sa neudržala a stavila som sa v miestnom záhradnom centre a napriek vysokému dátumu tam mali veľmi pekné trvalky a tak som samozrejme odišla s dvoma taškami (nie prázdnymi).Ešte šťastie, že max teplota v týchto dňoch je taká, že sa nemusím báť , že by sa neujali.
Takže v nedeľu ráno som ledva vstala, v mojom veku ;) už by som mala mať rozum?!
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.
Moderátoři: Eva L., Květa