Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 30. zář 2015 13:48 #301008

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Kájo, to je dobře. Přeji ať zdravíčko slouží co nejlépe :) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Dělání, dělání II. 30. zář 2015 18:21 #301009

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Jano děkuji :kiss: -- ale víš co se říká ... proti věku není léku . ale dnes jsem to doryla - hurá !!!
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 30. zář 2015 19:42 #301010

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
Ako badám, tu sa už vo veľkom pracuje... tiež sme s mangelom obnovovali trávnikové chodníky po vyše 10 rokoch a naveľa podľahol mojim každoročným výčitkám a dali sme si konečne vyvŕtať studňu :silly:
no a samozrejme mám plány na jesenné vysadzovanie a presadzovanie (ako každá z vás), tak dúfam že nám to všetkým vyjde :woohoo:
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 30. zář 2015 21:46 #301012

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7637
Kájo, smekám jaký máš elán, také přeji ať zdravíčko slouží a buduj, ta radost za to stojí :)
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 30. zář 2015 21:51 #301013

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7637
Sany, jakou odměnu připravuješ pro manžela ? Inspiruj mě, taky mám velké plány na přesazování a někdy to bez toho chlapa nejde, holt mají větší sílu..., ještě že ten můj má rád kytky, byl dobře v tomhle směru vychovaný ;) , zdraví Alena
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 30. zář 2015 21:56 #301014

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Kajo, taky smekam. Ja se chystam do prekopani zahonu na (de facto) predzahradce, nutne potrebuji silu muze, ale ani on ani ja nemame cas a energii zacit. Ale musim, mam (doufejme) objednane ruzicky. ;)
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 01. říj 2015 09:48 #301018

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
Alenak, tiež mám šťastie, že manžela záhrada baví, takže ak potrebujem pomôcť nie je problém, len musí mať čas a toho je málo. A tých síl tiež ubúda, pred pár rokmi sme tie kamene vlastnoručne nanosili do záhrady a teraz máme problém ich popresúvať na nové miesto. A aká odmena ho čaká? Dobrá večera, dobrá masáž ... ;).
Tiež mám toho ešte veľa na pláne, čo by som chcela stihnúť ešte teraz v jeseni (škatulata hejbejte se), tak verím, že počasie nám bude priať. Ale už sa skoro stmieva, takže toho času nie je veľa.

Luša, studňu Ti závidím, samozrejme v dobrom. Mali ste aj nejakého prútkara, alebo ste len tak začali kopať?
Aj ja by som chcela studňu, len neviem, či bude na pozemku voda.
Anka
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: alenak

Dělání, dělání II. 01. říj 2015 17:21 #301022

• Luša
  • Platinum Boarder
Sany, tí majstri čo nám vrtali studňu mali aj prútik, ale ja tomu vôbec neverím, lebo v podstate vychádzali z toho, kde sme studňu chceli mať (aj u susedov to tak bolo) aj na internete som si vyhľadala, že voda je skoro všade, len treba vedieť v akej hlbke a podloží. Tí majstri sú tunajší, takže to podložie poznajú a vedia, do akej hlbky a ako vrtať .U nás a všade v dedine to bolo približne 18 m.a asi v 9 metroch je tam vrstva kameňov(vraj tam bol pred veľa veľa rokmi nejaký veľtok).cez tie kamene vrtali 3 hodiny.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: sany

Dělání, dělání II. 06. říj 2015 20:04 #301054

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Vrhla bych se do přesazování,úplně mě začaly svrbět ruce-konečně se dostavila zahradnická nálada :) ,ale je to jak beton.Dnes namrholily 2mm,je to jako prd.No,ale včera bylo tak krásně,že jsem neodolala a poryla jsem budoucí trvalkový záhon.

WP_20151005_17_52_16_Pro.jpg

Takhle to vypadá,že je to nudlička,na delší str. šíře 60cm,v rohu 120,kratší str.80,ale hned,jak mi drahý udělá zábranu,aby se zem nesplavovala k sousedům,nenápadně rozšířím.A až jednou zmizí dřevo,protáhnu záhon po celé délce plotu.Už mě nebaví nevábný pohled na sousedovic skleníky.O víkendu má pršet(doufám!!!),tak bych příští týden,to mám dovolenou,začala s přesunama.
Poslední úprava: 06. říj 2015 20:05 od mišpule.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 06. říj 2015 21:43 #301055

• Luša
  • Platinum Boarder
Mišpul, pekný kúsok , myslím že tie skleníky vytvárajú aspoň takú ochrannú clonu pre budúcu výsadbu a vždy je to lepšie ako všelijaký bordel, čo niektorí zvyknú mať na záhrade
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa