Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 08:33 #304566

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Já vím, je to k ničemu se nervit dopředu ale přeci jen to člověka hlodá :( jako malá žába si pamatuji, že rodiče podepsali petici, že nechtějí aby tu dálnice vedla.. Velký poprask, měl se dělat tunel přez Červenohorské sedlo...a to se táhne do dneška.. Chlap říkal, neboj, určo do 10 let nic nebude..to těžko, už frčí co vím přez Zábřeh ( viď JUDY ? ) to je do Špk co by kamenem dohodil...Nějaké schválení proběhlo teprve před 2dny.. Soused to ví jen proto, že je hasič a řekl mu to na schůzi ten pán..no, jsem na to zvědavá, co se chlap dozví.. To je jak s tratí.. Udělali tu elektrifikaci, máme koleje hned 1,5m od plotu cca.. V květnu to prý spustí.. Pár dní zpět jsem četla v novinách, že od prosince je proud 3000 spuštěn a že do 30m se nesmí zalívat..bomba a já mám vše okolo plotu.. Tak že další lítání po úřadech, abych zjistila, zda mě to při zapnutí vody neodstřelí na měsíc :cheer: už se fakt jen směju :cheer:
Poslední úprava: 19. bře 2016 08:34 od zeuwicka.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 08:38 #304567

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
A co když bude pršet?To budete mít zaracha? :woohoo:
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 09:57 #304568

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Zeuwicko, vidim, ze me problemy jsou malicherne ;) Ne, ale vazne, snad to u vas nebude s tou dalnici tak realne. Treba se to vubec neuskutecni a pokud o tom opravdu uvazuji, myslim, ze budou chybet na realizaci penize.

A vsem ostatnim dekuji za komentare, uz jsem se trochu dostala ze splinu a zacinam planovat, co chci letos narizkovat. Se stromama souhlasim, tu tresen miluju, ale je uz stara a casem asi odejde sama. Orech se bohuzel naklani nad dum, takze ten pristi zimu asi zlikvidujeme (byt je mi ho lito, ale je velmi blizko domu, vetve nam mladi pri vetru do strechy a mame strach, aby jednou na dum nespadl). A borovice od sousedu nam dost stini do oken a vysusuje maly zahonek, takze tam moc neroste. Ale chceme vysadit novou merunku.
Ale jen jsem tim chtela rict, ze je tam hodne sucho (hlavne pod orechem a vedle borovice), tak mi tam toho moc neroste, a jsou tim omezene moznosti, co tam pestovat.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 16:58 #304577

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak jsem se dneska konečně dočkala snesení velkého cymbidia po schodech do chodby v přízemí . je už strašně těžké a má sedm výhonů s květy . dnes se rozvíjí první z nich . druhé cymbidko je drobnokvěté .taky zrovna kvete , ale je dost nenápadné .

DSCN6272.jpg

DSCN6276.jpg

DSCN6222.jpg

DSCN6161.jpg
Poslední úprava: 19. bře 2016 17:00 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka, Lukáš, Jikra, Ajka, alenak, Marta, Smuma

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 18:37 #304578

• mišpule
  • Platinum Boarder
Kájo to je nádhera!Mám čtyři Phalaenopsis,dokvétají mi dva v koupelně na okně,přes zimu je to taková vzpruha.
Dnes jsme si zazahradničili.Srovnali,zatravnili a přikryli netkankou,aby nám v tom vrabci a kočičáci nehrabali.Přesadila jsem pár trvalek,s Matrónou jsem vzteky mrskla do kontejneru.Měla jsem jí kus jen založený a i když jsem na podzim důkladně vytřepala bal,stejně vypadly tři larvy lalokáčů.
A mám vypletý a připravený zeleninový záhonek.Hodlám tam mít jen pár keříků rajčat,petrželku a kopr.
Teď jdeme na zasloužené pivo.A od zítra do úterka zase celý den v práci :(
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 19:03 #304581

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Tedy vaše příspěvečky, to je balzámeček na dušičku, moc hezky se to čte, z anonymních přispěvatelečků se stávají lidičky s velkým L, musel jsem použít styl z Limonádkového Joíčka abych to odlehčil, Jikřička.
A to myslím vážně, bez legrace. Díky.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., mišpule, Ajka

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 19:11 #304584

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
Jirko :laugh: :laugh: :laugh:
já si taky máknul , mám obrytý záhony , očištěný komplet , ostříhal jsem trávy , natřel bránu a branku a jdu si dát víno ;)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, Ajka

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 19:17 #304585

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Jsem si dnes udělala jarní výzdobu a pak jsem konečně dodělala ten teplý záhon ve skleníku. Už se se semínkama nevejdu domů, tak jsem si pořídila půdní vytápění a termostatem. Dneska jsem to nachystala, manžel zapojil elektriku a už jsem na to zkusmo strčila výsevní misky se substátem, zakryla a strčila tam teploměr a ráno půjdu kontrolovat, jaká byla minimální teplota. A zítra se vrhnu na výsevy otužilejších letniček. Doma budou jen papriky, rajský a ty největší cimprlíny :whistle:

Kájo, to cimbidium je úžasný :up ;)
Poslední úprava: 19. bře 2016 19:18 od Jana V..
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Ajka

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 19:30 #304589

• Kamcule1
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 310
Ja dnes jen vycistila jahodiste.
Bylo chladneji, ale pracovalo se hezky, ani mi nezalejzalo...
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Dělání, dělání II. 19. bře 2016 21:33 #304591

• mišpule
  • Platinum Boarder
Dvanáctky byly dvě a navrch tatarák,neměli ho kolem nás nést :P ...
Začala mi asi ta pravá jarní nálada.Přehrabala jsem semínka a něco si vysiju do kelímků.Ale jen jeden tác,už to nemíním tahat jak kočka mladý.A asi letos dám zase otočník,miluju jeho vanilkovou vůni.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka
Moderátoři: Eva L., Květa