Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání III

Dělání, dělání III 28. čen 2016 07:01 #310594

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Jak to tady tak čtu, musím se přidat. Máme kočku, tedy paní kočičákovou. Je vykastrovaná a válí se mi v šantě přesně tak, jak popisuje Varouch. Tak nějak jí to toleruju, šanta poměrně brzo zregeneruje. Jenže podobným způsobem si číča užívá i se zakrslou vajgélií a to už mi teda vadí, protože letos zjara mi tak olámala skoro všechny nové výhony. :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Dělání, dělání III 28. čen 2016 07:21 #310597

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Skalni, tak buď routu, nebo sprej ;) . Naše se v tom neválejí, ale jednou jsem si přinesla jiný druh od Hespy a z té se mohl kocour zbláznit. Obložila jsem jí na poslední chvíli ze všech stran cihlama a zachránila tak aspoň kořeny :whistle: .

Chystám se dneska na postřik polyversem, snad nebudou přeháňky. Včera se vždycky objevil černý mrak, spadlo 7 kapek a zas odkvačil. Jednou dokonce se zvukovými efekty, začla jsem uklízet a opět pár kapek :S . Kdybych stříkla včera, vsadím se, že by pršelo slušně ( pár km od nás prý pěkně zapršelo ).

Dělání, dělání III 28. čen 2016 17:36 #310619

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Zmenšoval jsem kompostér, aby se vešel za skleník, správné schnutí barvy kontrolují mazánci. Samozřejmě jsem musel práci několikrát přerušit kvůli dešti, J.
DSCN54001.jpg
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, Vendy, alenak, Marta

Dělání, dělání III 28. čen 2016 20:22 #310623

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Tak prd, ráno jsem to nejdřív musela zalít, přes poledne se udělal pařák a než jsem dodělala večeři, přišla bouřka a mám zalito min. na 2 dny :woohoo: , ale na postřik Polyversem už tedy nestihlo dojít :unsure: . No, ono to ještě den vydrží, hlavně, že je zalito ;) .

Dělání, dělání III 29. čen 2016 18:52 #310680

• Vendy
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2275
Marto super nápad s vodní pistolí :-)
Jinak ještě jednou všem dík za rady, jen je budu aplikovat až mi bude líp. Něco mě skolilo, teď v červnu :angry:
Doufám, že do té doby něco zbude :-)

Dělání, dělání III 30. čen 2016 09:36 #310702

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
Jirko, koukala jsem na fotky jako blázen, jestli to je cvičák nebo hřiště pro mazlíky, než jsem si to přečetla :laugh:

Dělání, dělání III 30. čen 2016 09:42 #310703

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
Stříhám růže, vzala jsem i břečťan, kompostéry jsou plné, pojedu na sběrný dvůr aspoň dvakrát s kolečkem, až trochu vychladnu, abych se nemusela rovnou uložit do kntejneru, asi s domácím odpadem, že...
Rozhodla jsem se pokácet ještě jednu jabloň, co na ní jsou občas jablka neznámého původu, co se musí hned v září sníst. Také na višni toho moc není, zato narostla do dvojnásobku, to musím proklestit asi za zelena, abych po ní nemusela při sklizni lézt. Už mě tyhle namáhavé práce nebaví, raději bych se jen tak prošla a semtam utrhla žlutý list z pelargonie, cituji Betty Mac Donaldovou...
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Dělání, dělání III 30. čen 2016 10:03 #310704

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Taky se vždycky jdu projít ( s hrnkem kafe v ruce), jako, že se pokochám a zachvíli se přistihnu, že hrnek leží někde odloženej a já se zase hrabu v záhonu :S

Jirko, taky mě nejdřím napadlo, že jsou to překážkové dráhy na agility :P
Poslední úprava: 30. čen 2016 10:04 od Jana V..

Dělání, dělání III 30. čen 2016 11:00 #310705

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
MartoZ :P :) :) :) no jo -- taky jsem utrhla jeden odkvetlík . to jako při kontrole dědkova sečení - a za pět minut byl narvaný koš. ted´ už tam zase pere slunko , tak se nedá . včera jsem zaplnila těch košů šest . ještě jsem dotrhala odkvetlou černuchu - do devíti ráno . pak musím zmizet . mám alergii na slunko .

Dělání, dělání III 02. čec 2016 15:13 #310869

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
dnes se nedá - ráno jsem něco stříhala . ale v osm už pralo slunko . je u nás 31st - tak sedím doma čekám na déšť . mělo by do večera spustit . dala jsem si před třemi dny meloun z ledničky - no a tři dny mě bolí v krku - do háje.
Moderátoři: Eva L., Květa