Mišpule, děkuji za nabídku, kouknu v pátek ještě v Praze v OBI, a Hornbachu, pokud neseženu, napsala bych ti SZ.
Květo ahoj

, jarňáky ne, máme změny....

Byla jsem kouknout na ten substrát, je od AGRO, ale bude nejmíň 2 roky starý. Previcur mám asi taky, bude ještě mnohem starší....
Dala jsem ty lupiny schválně už teď, protože na tom videu, co jsem dávala odkaz do videí, ten angličan tvrdil, že když se zaseje brzy, vykvete ještě v tomhle roce, tak jsem zvědavá. Doufám, že počasí bude letos mírnější a budu moc vystrčit napěstované rostlinky od dubna do skleníku. V případě nouze bych ve skleníku mohla dát pod sklo nebo pod netkanou textilii.
I ty hledíky a hledíkovky zkusím zasít dřív, jednak se je chystám důsledně zaštipovat a jednak bych chtěla vědět barvu dřív, než je budu dávat na záhon - mám také jen tu směs.
Mišpul, také jsem měla vloni tu bílou a hledala jsem právě pytlík s bílou, ale měli jen směs. Vzala jsem jí, protože mám i záhony do žluta i do růžova, tak se bude hodit. Do té doby jsem jí neznala a už dlouho jsem nebyla z nějaké kytky takhle moc nadšená

. Že by se sama vysela, mě tedy nenapadlo, tak budu napnutá, jestli něco najdu...