Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 05:23 #249859

• jmarek
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 140
Honzo, prosím tě, kdy to všechno děláš? Já ráno odjedu s dětma do školy, pak jdu do práce, pak odpoledne ještě odvezu děti na hudebku, pak zase do práce a pak přijedeme domů v šest hodin večer (někdy i později)... O víkendu jezdím se synem na jeho fotbalový zápasy, někdy přijede nějaká návštěva a vyjímečně čas od času rejpnu do země...
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 05:27 #249860

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
:laugh: :laugh:
máš to nabitý :-)
Honzík ještě žádný děti nemá...tím to nejspíš bude, má čas rýpat ;)
myslím do země :lol:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 05:54 #249863

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
JJ , návštěvy v jarním zápalu boje jsou velmi vítané :laugh: :laugh: :laugh: Chodí zásadně o víkendu, když se můžu pohroužit do práce bez toho , abych neustále odbíhala a odnášela dítě od jezírka, od kvetoucích kytek bzučících včelami, umývat pusu, protože si tam zrovna strčil lopatku písku apod... Ne zahradníci se plíží v sobotu a zahradnící nebo zemědělci v neděli . A když se to sejde, tak z krásně naplánovaného pracovního víkendu máte víkend povalečský.:laugh: V té chvíli velmi příjemný, ale potom celý týden plánujete jak to musíte všechno dohnat a ono se to opakuje. :laugh: :laugh: Nehledě, že jste zastiženi absolutně nepřipraveni v posledním zahradním outfitu a prázdnou ledničkou.... Pít je u nás pořád,co...švestičky z vlastní zahrádky
Tímto zdravím všechny známé a příbuzné :P :P :P před blížícím se víkendem.
Jak už někdo napsal, je to nepsaný zákon zahrady...
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, jmarek, maggi, JaninkaH, Eva.Trifon, helena

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 07:08 #249867

• ZuzanaCh
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 670
Jj - ono se řekne dělání, ale když furt prší .... pro mně za mně, návštěvy za deště jsou povoleny ...:)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 16:45 #249888

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Tak sem slítla do Bau pro novou kůru na val k terase- po loňském pelešení štěněčích mimin toho tam moc nezbylo a letos už spořádaně ležej na matraci tak snad to chvíli vydží. Narvala sem nejdřív na vozík a pak do auta 8 80l pytlů byla sem úplně mokrá takže kdybych dnes jela v teplákách bylo by to v pohodě.....
Ještě sem pokoupila nějaké zapomenutá semínka řddkvičky, fazolky, modrý hrachor a vysoké afrikány. Z kytek dvě platíčka pěkných lobelek a dvě hortenzky mamce - stelatu a Blue Bird - menší ale tak pět výhonku s náběhem na květ za 95kč
Pak sem to samo vzala ještě v Táboře přes jedno velké zahradnictví,....
Vzala sem si na dosazení k terase jeden nízký tavolník, převislý čilemník, barvínek s krásně fialovými květy, 4 druhy šalvěje lékařské, panšované oregáno, bílo čimeřici, bezejmennou ostrožku, sazeničky majoránky a synovi po 5ks zelí,modrý a bílý kedlubny a salát fakt sranda. Na to že sem nechtěla nic kupovat se to nevešlo do auta. Doma sem to systematicky roznosila aby nebylo poznat a nechala muže vyložit jen kůru - ta byla třeba.
Už mám terasu do sypanou a dosazenou, zeleninu taky,... Zbytek zítra. Jo a po obhlídce zeleninového sem zjistila že vysetý hrách je systematicky vydoubaný ptáky špenát trochu takže zítra na novo,....uf,.....dobrý nee,na pátek,.....:lol: :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM, helena

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:02 #249889

• ROMANA
  • Platinum Boarder
lenpel, ty jsi teda poděs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolik máš vrtulí??? :blink:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:04 #249890

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jj jsi dobrá . ti ptáci už mně taky štvou . hlavně kosáci . hrabou jak slepice . co jsem sadila růže do lepší hlíny ,tak kolem byly díry . jsem si říkala že nějaké divné . na myši to nebylo --- žížal mají až je z nich člověku špatně , ale oni klovají do nasazeného.:silly:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:06 #249891

• ROMANA
  • Platinum Boarder
no jo, v zimě jim sypeme, a oni se nám, potvory, takhle odvděčí...asi abysme nemusely okopávat!!!!!! :lol:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:21 #249892

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Holky já tuhle klela, taky jsem je přes zimu vykrmovala a teď mi posrali auto, a samo z druhý strany, tak jsem to neviděla a dojela jsem tak 20 km tam a 20 km zpátky no blééééé jak kdyby to na mě šplíchnuli kýblem.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:34 #249893

• ROMANA
  • Platinum Boarder
no jájo, a co sis krmila v krmítku????!!!! Krávy??? :blink:
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa