Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 15:33 #249968

• Kachnishte
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 621
Jajo, mně dělá moc pěkný keřík, cca 70cm vysoký, ale tvaruju ji střihem. moc se mi líbí tvar lístků i stříbřitá barva, postupně dřevnatí - no je ní moc hezký pohled. jo a neomrzá :evil:

my jsme se teď vrátili od Krulichů, spoustu věcí nemají, zima byla nejspíš opravdu krušná a spoustu věcí ještě nenabízí v sortimentu. a řeknu vám, jsem ráda, že jsem ráda a že už to mám nacpané všechno v záhonech. to moje dítě nebohý bude buď zahradník nebo betonář... :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 15:55 #249969

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Kachniště, tak ti nevím, kromě první dcery jsou všechny děti v pupku "mlácené" rýčem, krumpáčem, kosou, nebo lopatkou ;)
A všechny tedy nejraději ryjí v hlíně, sází, a listují katalogy (důležitě s tužkou v ruce). Ale nejvíc ta nejstarší ;)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 16:41 #249971

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Tak sem vlítla na ty jahody, naplachtováno vyměřené díry a nasazdeno 45kousků super,....
A přijel mi kredenc do pergoly takže od zítra smirglovat, brousit, napoštět červostopem a natírát huríááá
A bude na modro,..:) ještě nevím jakou míchnu:whistle:
Jo a chlap se pochlapil a máme letos poprvé posečeno namulčováno u živplotu, záhonky krásně vykoukly....:up
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 17:27 #249972

• JaninkaH
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1780
Holky čiperky :up :up , a já nic nedělala, teď odešla poslední návštěva a do ničeho se mi už nechce...
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 17:32 #249973

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Vypravila jsem se na zahradu už dopoledne, zasadila všechno od Krulichů (byla jsem si pro objednané trvalky včera), přesadila azalku, oddrnovala kus záhonu a má toho tak akorát dost. Zítra pokračování u rodičů. Ale bylo nádherně a všechno po dešti krásně poskočilo.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 17:44 #249974

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Nečekaně se taky hlásila dnes návštěva , ale napsala jsem, ať nechodí dřív jak ve 4 hodiny ;) Takže jsem zase kousek udělala. Zasadila podarované kytičky, odvezla klacky po řezu růží ( což nesnáším - po sobě uklízet binec :angry: ) Uklidila v chalupě, po podzimním budování tam byl solidní binec... Takže to ted konečně vypadá trochu k světu. Až bude lépe tak se bude smejčit pořádně. Ogrilovala chlapům oběd a máme zabetonovanou podlahu ;)
Zjistila jsem, že se mi nahřížila kalina - viburnum plicatum ,ale nějaký škodič větvičku vyhrábl :angry: a je zaschlá , beztak to byli kosáci, jak hrabou v mulči.
Jinak sice trochu pršelo, ale je stále sucho...

A leze mi první kuponavý misc. - Krater :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 18:31 #249979

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Evo ty máš posed na zahradě!!? Supeeer to by muj muž byl s tebou spokojený,.... My tady tak říkáme zahradní zastřešené stavbě, a dělal ji ještě děda. Akorát ho budu muset uklidit, babi je ráda, že vůbec je, dříve se tím úklidem bavila, sem nevěřila jak se to může změnit ve skladiště.
Ráno jsem byla v Tescu a měli zásilku ronďáku, takže zítra bude sázecí maraton, dnes se mi nechtěla, to chladné počasí na mě nějak zase dolehlo.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 17. dub 2011 11:47 #249994

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
tak jsem našla deroucí se pérovníky, taky rodgersie už se klubou, jedna hakonka už jede, druhou asi posvačil hryzec.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 18. dub 2011 18:30 #250136

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Dneska jsem vykopala prosychající a zrezlý nějaký jehličnan, ani nevím, co to bylo, vloni jsem se snažila o vytvarování, ušmikla jsem mu špic a on docela zhoustl a obrazil, tak by se mi byl líbil, jenže přes zimu :down Ono to místo je hodně exponované, na vrcholku té mojí skalky....líbil by se mi na tom místě převislý modřín, myslíte, že by sucho a slunce ustál? Samozřejmě, že zaliju, když je nutno.....

I moje rodgersie se dere na svět, vypadá jak E.T.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 18. dub 2011 18:47 #250137

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Dnes jsem plela v zamulčovaném záhoně , měla jsem jenom takový uzký hrabě a šlo to náramně, všechno načechrané - od žížal a myší :P
Malej se mi vymáchal v konvi, takže to bylo první regulérní koupání venku :blush:
Rodgerska stávkuje, snad se ještě probudí.
Špačci běhají po trávníku a zobou hmyz, myslím, že zobou ty majky, co jsem tu dávala. A jak jsem podezřívala kosáky, že mi vyhrabali hřížení, tak se omlouvám, ale na svědomí to budou mít i jiní ptáci, o mulč je skoro rvanice, kdo víc vyhrabe. :S Vysázela jsem na kraj šantu, kterou se mi už nechtělo pikýrovat a oni mi ju takto dusí!!!
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa