Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:39 #249894

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
:laugh: :laugh: , tady před chvíli děsně lelo a vy už zase děláte :) Ptáci nám teď s*rou v posedu, už jsem to prohlížela, jestli tam není hnízdo a kadí tam stále dál :angry:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:42 #249896

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Romano ptáčky zpěváčky, a s.rou jak krávy :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 17:57 #249898

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Evo ty máš posed na zahradě!!? Supeeer to by muj muž byl s tebou spokojený,....:woohoo:
My máme jen krmelec na podzim v zápalu mysliveckých příprav na zimu jeden postavil ted hned to muselo být, pak se zasekl na postraních krmítkách a je tam ještě dnes,.... nevim jeslti mu tam nemám dát seno když jde takhle z hospody,......:laugh: třeba by mu tam bylo fajne:silly: :kiss:
Romčo vrtule mám dvě děti a když náhodou to menší usne a větší neprudí tak to jenom lítá at se toho stihne co nejvíc ted sedím v křesle a tupě zírám na PC:blink:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 18:09 #249899

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Lenko i já tupě zírám- jedno odvezli v pět a druhé v šest do toho beru už třetí antibiotika . . uspím malého a musím se dusit kašlem abych si ho nevzbudila - ach jo --- to je stáří...do toho mi ta tříletá schovává klíče a sahá na co nemá.už aby to šlo ven - i když nevím , jestli to bude lepší . malý se snaží běhat a sem tam křísne, ta starší před ním utíká a řve" vem si ho !!!" no veselo- však to znáš:evil: :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 19:30 #249902

• jmarek
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 140
Jo, ptáci. Já když mám pos.aný auto, tak říkám, že jsou ptáci pěkný prasata... Nejhorší je, že si se.ou i do krmítka...
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. dub 2011 21:18 #249926

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Tak jsem četla předpověď na dva následující víkendy. Tedy na tento a na Velikonoce. Po přečtení Emilčina příspěvku se hlásím k tomu, že o tom nepsaném zákonu zahrady, že s železnou pravidelností do mé natěšené práce na zahradě přijede návštěva jsem psala já. A již se to zase blíží. Má být krásně a tak lze čekat milá i méně milejší procesí. Připravuji se následovně: Navařím konvice kávy a čaje, přichystám hrnky, mléko a cukr (nezapomenout na lžičky!!), ráno něco napeču a vše nachystám na zahradu na stůl k samoobslužnému použití. V bláhové naději opráším keramickou cedulku s nápisem " POUZE KRÁTKÁ NÁVŠTĚVA POTĚŠÍ " a zahrabu se do záhonů.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Emilka, jaja99, hana.johana, Kaja, jmarek, helena, Kachnishte

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 04:59 #249934

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
maggi napsal:
Tak jsem četla předpověď na dva následující víkendy. Tedy na tento a na Velikonoce. Po přečtení Emilčina příspěvku se hlásím k tomu, že o tom nepsaném zákonu zahrady, že s železnou pravidelností do mé natěšené práce na zahradě přijede návštěva jsem psala já. A již se to zase blíží. Má být krásně a tak lze čekat milá i méně milejší procesí. Připravuji se následovně: Navařím konvice kávy a čaje, přichystám hrnky, mléko a cukr (nezapomenout na lžičky!!), ráno něco napeču a vše nachystám na zahradu na stůl k samoobslužnému použití. V bláhové naději opráším keramickou cedulku s nápisem " POUZE KRÁTKÁ NÁVŠTĚVA POTĚŠÍ " a zahrabu se do záhonů.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 06:16 #249957

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Máte někdo Routu??? Jak naroste veliká, musela jsem ji mít, a teď tak nějak nevím kam s ní, načteno mám . ale zkušenost je zkušenost.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 13:29 #249965

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Jájo, mívala jsem ji ze semínek, vyrostla tak půl na půl metru, květenství výš...měla jsem z ní jakýsi živý plůtek, dá se dobře udržovat střihem. Musela jsem se jí zbavit, způsobovala mi kožní alergii, kdykoli jsem se jí omylem dotkla. Přitom na nic jinýho alergická nejsem :( tak POZOR!!!
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. dub 2011 14:11 #249966

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Já jí měla taky, alergii mi nedělala, ale měla jsem jí v době, kdy se mi vlastně vůbec nelíbila :D
Taky ze semínek.

Jinak jsem po dlouhé úvaze zamulčovala (jutou a starým senem) půlku růží kolem plotu, vzhledem k tomu, že hryzci jsou stejně tak 30cm pod zemí, tak jim bude fuk, co na té zemi bude. A myši a hraboše (kteří rejdí těsně pod zemí) tu nemám. A tak je namulčováno :)

Dál jsem vysadila do záhonů tu nádhernou cibuli, co tu dávala na fotce jednou Lili (cibule sibiřská, sečka), a zasadila rozchodníky, které po létě vypadaly chcíplé (tak jsem je nechala v květináčích) a ony se probraly k životu :)
A přesadila dvě růže :blush:

A mám toho úúúplně plné kecky :S
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa