Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 12. říj 2015 17:28 #301158

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
Hoci sa teraz ochladilo a poriadne, verím tomu, že ešte príde oteplenie a bude trochu babieho leta. Hoci zeleninu pomaly likvidujem, ruže sú samý púčik a len dúfam, že ich toto ochladenie nezničí:zdá sa mi, že púčikov majú viac ako v lete :silly:
v sobotu som so synom likvidovala veľmi starý orgován, to teda bola robota :unsure: a ešte bude treba vykopať korene, doplniť kvalitnú zeminu a bude miesto pre Geschwindovu Erinnerung an Brod
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 12. říj 2015 19:15 #301160

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Vidím,že všichni "blbneme" :laugh:
Dnes jsem si dala klid,něco ma mně leze,tak aby seto moc nerozjelo,uvidíme zítra.Mám tu kýbl cibulek,které musím ještě umístit.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 12. říj 2015 19:46 #301163

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Sany, aha, tak to jo, chapu. Je fakt, ze az se to rozroste, tak to bude vypadat jeste lepe.

Jinak taky "blbnu" - pustila jsem se do totalni prestavby predzahradky. Nikdo se o ni nestaral uz roky, zbyly tam jen denivky, listopadky, par tulipanu a modrence. Ruze nam skoro zlikvidovali delnici, kdyz delali neco na dome a prejizdeli po nich bagrikem. :evil: A pak tam mam desne plevelu a naletovych drevin.
Takze jsem sebe i muze dotlacila k tomu, ze to predelame. Coz ovsem znamena celou predzahradku zrypat, odplevelit (aneb kilometry korenu husich noh), zachranit co se da, a pak znovu zasadit. Mam objednane ty ruzicky z Lotumu, uz bych je tu potrebovala, nebot kolem nich se bude tocit usporadani ostatnich rostlin.
Jinak jsme to delali v sobotu odpoledne, skoro celou nedeli a ja dnes hodinku a mam zrypano a vycisteno stezi tak 1/3 cele predzahradky. To bude jeste prace...
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Dělání, dělání II. 12. říj 2015 20:28 #301166

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Kiko, taky jsem o víkendu předělávala :P , bylo třeba místo na nové růže ;)
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 13. říj 2015 09:13 #301168

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
Vidím, že sme asi všetci celé leto kvôli horúčavám len odpočívali a teraz nevieme čo so sebou. Ale musíme predsa niekde tú ušetrenú energiu zo seba vydať. Veď v zime budeme opäť odpočívať.

Kika, držím palce, aby ste všetko stihli a s výsledkom si bola spokojná, nezabudni sa potom pochváliť.

Mišpule, ako sa cítiš, už je lepšie? Daj si za pohárik slivovičky, aby si vypálila bacila v zárodku. ;)
Anka
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 13. říj 2015 10:26 #301170

• mišpule
  • Platinum Boarder
Sany neboj,"medicínky" je u nás v zásobě dost ;)
Hlava už není tupá,po těle je lépe,chtěla jsem zahradničit.Vyléčila mě psí procházka.Je tam hnusně lezavo,zataženo,snad se to vylepší.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 16. říj 2015 17:47 #301249

• mišpule
  • Platinum Boarder
Zahradu mám rozbombardovanou,abych mohla něco přesadit,musím vyndat 6 jiných věcí,bych je nerozšlapala :laugh:
Krásně jsem si zazahradničila.Víkend sloužím do šesti,tak až v pondělí a úterý budu pokračovat trvalkama.Teď jsem se věnovala růžím.
Osadila jsem funglnový kus záhonu a přesadila pár starších-ty,co se nehodily nebo mají důtku s výstrahou šly do nového záhonu u skleníků.

027.jpg

Vykradla jsem Květino know how z Vítacího :blush: .Herkules,Florance Delattre,Belle de Sardaigne,Palais Biron,Marie-Jeanne a neznámá drobnokvětka.Už se těším na příští sezonu.Cha!!!
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., sany, Jarka, Jikra, alenak

Dělání, dělání II. 16. říj 2015 18:08 #301252

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7637
Hele Mišpul, nejlepší je ten notes s tužkou :laugh: , něco mi to připomíná :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 16. říj 2015 19:11 #301254

• mišpule
  • Platinum Boarder
Bez deníčku ani ránu.Okamžitě bych zapomněla,jak se která astra jmenuje a jak je vysoká a co a kam chci přešoupnout.Ta bezradnost,když stojíš nad záhonem s rýčem v ruce,v hlavě najednou prázdno... :blink:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.

Dělání, dělání II. 17. říj 2015 20:39 #301278

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Inspirována Mišpulí jsem dnes nazula zimní boty, oblékla zimní bundu, kulicha a rukavice a vydala se sázet růže. Bahno se lepilo na boty i na rýč, ale už to bylo o chlup lepší než včera, takže jsem se přemohla a nakonec se mi povedlo zasázet skoro půlku z růží přivezených od Dresly. Zítra snad dosázím zbytek.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa