Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Dělání, dělání II. 17. říj 2015 22:19 #301279

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
Jano, a kolik jsi jich dovezla? Mně přišel od Dresly balík ve středu. Letos jsem se rozjela a bojimbojim, že to letos nezvládnu.
Nej problém je: kam s nimi? Takhle u počítače mi to šlo, a když jsem stála nad záhony, tak se mi ty kombinace nezdály, v hlavě cvaklo, ticho, prázdno... Hrůza. Jako kdybych šla k maturitě nepřipravená! A to máme zahradu jako relax?

Nejhorší je, že budu muset přesazovat něco z loňských nováčků, abych uvolnila místa pro ty nový, vylepšený nápady (jak jinak,že?). Záhony jsou ještě zarostlý, takže se tam budu muset prosekat mačetou. Když vidím to Mišpulíno... To je jiný kafe.
Ještě jsem v týdnu polehávala s rýmičkou, tak se mi tam do toho nechce. Mokro, lezavo, že i psina radši zalezla ke kamnům. Ale předpověď hlásí 14 dnů vylepšení, tak to musíme stihnout. Kdovíjak bude!
Koukám, jak ten Vítačák nám dává zabrat :silly: .
Ale slušně napršeno je, ryla jsem jámy pro růže a je to TAM! Ani odlepit od rýče to nešlo.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 17. říj 2015 22:32 #301281

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Miško, dneska jsem jich zasadila 5 do úplně fungl nového záhonu a 6 mi jich zbylo na zítra, jenže ty už půjdou na místo, kde vystřídají méně úspěšné kolegyně ( navíc v hustém porostu), takže to bude o dost namáhavější :S
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 08:53 #301283

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Hlavu vzhůru děvčata, jsem na tom stejně. Včera jsem dovezla várku od Pelců - 11 ks a půlku tam našťouchala a dnes se chystám na druhou. Bohužel do noci jsem si prohlížela galerie na austinových stránkách a propadla depresi, že to mám všechno špatně.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 09:17 #301285

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Jarko, vždyť to můžeš ještě změnit, růže si toho ani nevšimnou :silly: .
Mmch. díky za tip :up , prohlídla jsem si galerii též. Hrozně se mi tam líbí kombinace Lady of Sh. a tou tmavou růží ( tu tedy neodhadnu, ale mám podobnou Darcey B., asi se budu opičit ;) ).
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jarka

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 14:30 #301286

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
JanoV,tenhle obrázek jsem tam nějak neobjevila.Mě se líbí tento ale kdyby bylo něco jiného místo té oranžové www.davidaustinroses.co.uk/gallery/mixed-borders/ .Nevíte co je to za růži po levé straně Olivie?
Ale jsou tam opravdu hezké obrázky třeba Mayflower s penstemonem a mnoho dalších. :kiss:
Poslední úprava: 18. říj 2015 14:31 od Evka.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 15:11 #301287

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak před tou šantou byla lavička a na té jsem hodinu seděla .dcery šly koupit něco na pití . tenkrát ta Olivia byla ještě malá , první rok po představení a bílá ostrožka měla jen několik klasů květů ..jak ten čas letí .. ale místo to bylo úžasné, jsem se tam kochala ♥
Poslední úprava: 18. říj 2015 15:24 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka, Jarka

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 15:16 #301288

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Evko, když na ten svůj odkaz kliknu a pak šipkou posouvám doprava, tak je to devátý obrázek ( jestli jsem dobře počítala).
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 18:16 #301289

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
JanoV,jestli myslíš ten obrázek 9 s Wild Edric před červenou růží,tak ta červená je Munstead Wood.

Moc by mě zajímalo co je to za růžovou s nesčetnými květními pupeny vzadu za Mayflower,je to patnáctý obrázek od mého odkazu.

Kájo,já nejdřív myslela,že je to zvonek pyramidalis.Teprve až jsi napsala že je to ostrožka,jsem si všimla těch listů. :laugh: Je nádherná,škoda že se ostrožkám u mně nedaří. :( Ten zvonek je také moc hezký,ale možná ještě větší problém s pěstováním,v zimě vyhnívá. www.imagejuicy.com/images/plants/c/campanula/7/ třetí obrázek
Poslední úprava: 18. říj 2015 18:30 od Evka.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 18:33 #301290

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Evko, ano, tu jsem myslela. M. Wood jsem netipovala, přišla mi na M.W. moc velká.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání II. 18. říj 2015 20:51 #301294

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7637
Děvčata krása, chce to jediné, nafukovací zahradu ;)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.
Moderátoři: Eva L., Květa